کد خبر: ۵۱۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱

بیانیه حزب الله درباره پذیرش آتش‌بس

اتاق عملیات حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شایعات مرتبط با پذیرش آتش بس از سوی مقاومت اسلامی لبنان را رد کرد.
بیانیه حزب الله درباره پذیرش آتش‌بس

مخاطب۲۴- ارتش دشمن اسرائیلی، پس از روز‌ها از اعلام آغاز چیزی که آن را مانور زمینی در جنوب لبنان می‌نامد، نتوانسته است تانک‌ها و تجهیزات نظامی خود را در سمت لبنانی نمایش دهد، زیرا از حملات می‌ترسد و آنها را در مناطق پوشیده قرار داده است. با این وجود، همچنان این تجهیزات هدف موشک‌ها و توپخانه قرار می‌گیرند و خسارات سنگینی را متحمل می‌شوند.

دشمن تا لحظه صدور این بیانیه موفق به تسلط بر هیچ‌یک از تپه‌های راهبردی که سعی در پیشروی به سوی آنها داشت نشده است و تنها به رسیدن به برخی خانه‌ها در حومه برخی روستا‌های مرزی بسنده کرده است تا عکس بگیرد و گزارش‌های خبری تهیه کند.

ارتش دشمن از منازل شهرک‌نشینان در برخی شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی به عنوان مراکز تجمع افسران و سربازان خود استفاده می‌کند و پایگاه‌های نظامی خود را که جنگ علیه لبنان را مدیریت می‌کنند، در داخل محلات شهرک‌های بزرگ اشغالی مانند حیفا، طبریه، عکا و ... قرار داده است. این منازل و پایگاه‌های نظامی اهداف نیروی موشکی و هوایی مقاومت اسلامی هستند و اطلاع ثانوی به شهرک‌نشینان هشدار می‌دهیم که از این تجمعات نظامی دوری کنند تا از جان خود محافظت کنند.

مقاومت اسلامی همچنان به عهد و وعده خود با شهید سید حسن نصرالله (قدس سره شریف)، پایبند است که شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی تا توقف جنگ علیه غزه و لبنان، خالی از شهرک‌نشینان باقی خواهند ماند.

برچسب ها: اسرائیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پایتخت نشینان از بی آبی می‌میرند نه از جنگ! پایتخت نشینان از بی آبی می‌میرند نه از جنگ!
«با تصمیم هیئت دولت و در پی تداوم گرمای شدید و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، روز چهارشنبه اول مردادماه در استان تهران تعطیل اعلام شد. فرصتی است برای استراحت، سفر کوتاه یا در کنار خانواده بودن؛ البته با رعایت نکات ایمنی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی.» این مسکن همیشگی دولت‌ها برای درد‌های مزمن است این‌بار از زبان سخنگوی دولت.
تقلب در آزمون‌های سمپاد ثبت نشده است تقلب در آزمون‌های سمپاد ثبت نشده است
معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: تاکنون شواهدی در این رابطه به دست نیامده و قطعاً در صورت دستیابی به مستنداتی دال بر انتشار سوالات در فضای مجازی اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
کوچک‌ترین کلیسای جهان کجاست و چه شکلی است؟ کوچک‌ترین کلیسای جهان کجاست و چه شکلی است؟
کوچک‌ترین کلیسای جهان در ایران با دیوار‌های کاهگلی و سقف حلبی، در کنار جاده شلوغ سوادکوه، یادآور روزگار عبور مهندسان خارجی از جنگل‌های شمال است.
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد
عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است. وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید
از زمانی که نخستین موشک‌های هوا به هوا در میانه قرن بیستم پا به عرصه نبرد گذاشتند، جنگ هوایی دچار تغییراتی اساسی شد. اکنون، چین مدعی توسعه موشکی شده که با برد حیرت‌انگیز ۱۰۰۰ کیلومتر، می‌تواند میدان نبرد را دگرگون کند.
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
برگزیده
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار کرد
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
مضمون نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل متحد چیست؟ مضمون نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل متحد چیست؟
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس شورای امنیت، نماینده عالی اتحادیه اروپا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل هرگونه تلاش سه کشور اروپایی (E ۳) برای احیای قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت را بی‌اعتبار و از نظر حقوقی باطل دانست.
صفحه خبر بالای تصاویر