کد خبر: ۵۱۳۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲

خودرو بدون بیمه نامه کارت سوخت نمی‌گیرند؟

مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی استان البرز گفت: وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه از تخصیص سهمیه سوخت ناکام خواهند ماند.
خودرو بدون بیمه نامه کارت سوخت نمی‌گیرند؟

مخاطب۲۴- علی بیات اظهار کرد: بر اساس ماده ۴٨ قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب سال ۱۳۹۵، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هر گونه کارت سوخت و تخصیص اولیه سهمیه و یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه خودداری کند؛ لذا طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های فاقد بیمه نامه از اواخر سال ۱۴۰۲ در رابطه با کلیه ناوگان نفت‌گازسوز، کلیه تاکسی‌های درون و برون شهری و بیش از نیمی از وانت بار‌ها اجرا شده است.

وی افزود: بر اساس این طرح در مجموع ۴۱۰ هزار و ۳۵۱ خودرو فاقد بیمه نامه شخص ثالث شناسایی شده که براساس اقدامات اجرایی شده در این طرح، ۱۰۱ هزار و ۲۳۴ هزار خودرو اقدام به تهیه بیمه نامه شخص ثالث کردند.

بیات ادامه داد: همچنین از تعداد ۱۲ میلیون موتورسیکلت فعال در کشور حدود ۱۰ میلیون دستگاه موتورسیکلت نیز فاقد بیمه نامه هستند که در صورت بروز تصادف، خسارات جبران ناپذیری را به بار خواهند آورد.

مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی بیان کرد: در نتیجه با عدم تخصیص سهمیه سوخت به فاقدین بیمه نامه شخص ثالث، علاوه بر افزایش پوشش بیمه‌ای، بیش از ۵.۵ میلیون لیتر سوخت در روز صرفه جویی شده است.

وی در ادامه یادآور شد: محدودیت سهمیه سوخت وسایل مذکور در صورت خرید بیمه نامه یکساله شخص ثالث رفع خواهد شد.

بیات گفت: قابل ذکر است که اجرایی شدن این طرح با توجه به پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های موجود در زمینه دستیابی به اطلاعات صحیح و دقیق و همچنین احتمال بروز خطا‌های احتمالی، با تدابیر دقیق کارشناسی انجام شده و در نتیجه تاثیر به سزایی در افزایش پوشش بیمه شخص ثالث در حوزه ناوگان سنگین و شبکه حمل و نقل داشته است.

برچسب ها: بیمه شخص ثالث
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.