کد خبر: ۵۱۲۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۴

۹ پرده از نبردی که تل آویو علیه تهران به راه انداخت

لفاظی‌ها در تل‌آویو علیه ایران در شرایطی طی روزهای اخیر به‌صورت مستمر ادامه داشته است که مقام‌های این رژیم علاوه بر متحمل شدن ضربات سنگین ازسوی ایران در جریان عملیات «وعده صادق ۲»، در پیشبرد رویکردهای مدنظرشان در عرصه عملیات روانی نیز شکست خورده‌اند.

1

حمله قریب‌الوقوع به ایران

یکی از نخستین شگردهای عملیات روانی که صهیونیست‌ها از لحظات ابتدایی اجرای عملیات «وعده صادق ۲» به‌کار گرفتند، افزایش سطح تهدید و القای این فضای ذهنی بود که تل‌آویو در ساعت‌های آینده برای گرفتن «انتقام بزرگ» از ایران اقدام خواهد کرد.

اگرچه این حربه راهبرد ایجاد فضای ترس و وحشت در افکارعمومی را دنبال می‌کرد، اما نتیجه‌ای دربرنداشت و برگزاری «نمازجمعه نصر» به امامت رهبرمعظم‌انقلاب شاهدی بر این مدعاست.

2

«وعده صادق ۲» شکست خورد؟ 

صهیونیست‌ها پس از ناکامی در رهگیری موشک‌های بالستیک ایرانی در جریان عملیات «وعده صادق ۲» تلاش کردند بار دیگر الگوی «انکار و سانسور» را در پیش گرفته و اینگونه تصویرسازی کنند که حمله ایران به هدفش نرسیده است و موشک‌ها رهگیری شده و خسارتی به‌دنبال نداشته‌اند. در ادامه اما، حجم خسارت‌ها به اهداف نظامی رژیم‌صهیونیستی آنقدر آشکار بود که تحلیلگران غربی را نیز به اعتراف واداشت؛ تاجایی که کارشناسان و رسانه‌های آمریکایی اذعان کردند که ۳۲ موشک ایران تنها در پایگاه هوایی نواتیم به هدف خورده است.

3

حمله به نمازجمعه تهران

ضربه سنگین ایران به حیثیت نظامی تل‌آویو، تصمیم‌سازان رژیم‌صهیونیستی را بر آن داشت تا با ابزارهای عملیات روانی، شکست‌شان در میدان تقابل نظامی با ایران را بپوشانند.

در چنین شرایطی نخستین گام، فضاسازی و خبرسازی‌ درباره احتمال حمله رژیم‌صهیونیستی به نمازجمعه تهران به امامت رهبرمعظم‌انقلاب بود تا از یک‌سو مانع حضور پرشور مردم در این آیین شوند و ازسوی دیگر به القای فضای رعب و وحشت در کشور بپردازند. با وجود این، اما حماسه روز ۱۳ مهر شکست دیگری را برای صهیونیست‌ها در عرصه عملیات روانی رقم زد.

4

سردار قاآنی به شهادت رسید؟ 

موج دیگری از عملیات روانی صهیونیست‌ها و رسانه‌های فارسی‌زبان حامی‌شان، معطوف به طرح این ادعا بود که سردار قاآنی، فرمانده سپاه ‌قدس ایران در موشک‌باران اخیر جنوب لبنان ازسوی رژیم‌صهیونیستی ترور شده‌است. دراین میان رسانه‌های ضدانقلاب پا را از این‌هم فراتر گذاشته و ادعای مضحک «بازداشت فرمانده سپاه قدس به اتهام جاسوسی» را مطرح کردند.

در ادامه، این فاز فضاسازی‌ها نیز نتیجه‌ای نداشت و ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه‌قدس تأکید کرد که سردار قاآنی مشغول فعالیت‌های خود است. پس از آن بود که ارتش رژیم‌صهیونیستی اذعان کرد که فرمانده نیروی قدس سپاه زنده است.

5

حزب‌الله درهم شکسته است؟ 

در شرایطی که به‌دنبال انجام عملیات «وعده صادق ۲» مقام‌ها و رسانه‌های محور عبری – غربی بر حجم لفاظی‌هایشان علیه ایران افزوده بودند، شگرد القای تصویر درهم‌شکسته شده از حزب‌الله لبنان، وجه دیگری از عملیات روانی چند لایه تل‌آویو بود.

آنها کوشیدند این‌ پیام را برای مردم ایران بفرستند که پس از لبنان، نوبت ایران است؛ این در حالی است که طی روزهای اخیر ضربات سنگین رزمندگان حزب‌الله به نظامیان صهیونیست، نشان داد تل‌آویو با وجود حجم گسترده ترورها و موشک‌باران، نتوانسته آسیب مؤثری به ساختار رزم حزب‌الله وارد آورد؛ موضوعی که پیش ‌از هر چیز نشان‌دهنده توخالی بودن تهدیدهای نظامی علیه تهران بود.

6

حمله به تأسیسات هسته‌ای و نفتی

رسانه‌ها و مقام‌های صهیونیست پس از عملیات موشکی ایران، «تاسیسات هسته‌ای» و «زیرساخت‌های نفتی» را به‌عنوان ۲ هدف اصلی حمله انتقامی تل‌آویو مطرح کردند و کوشیدند بازی روانی تازه‌ای را علیه ایران کلید بزنند.

با این وجود، نه‌تنها این شگرد مؤثر نیفتاد و رسانه‌های غربی از تدابیر بازدارنده ایران در این زمینه خبر دادند، بلکه کارشناسان غربی و حتی خود صهیونیست‌ها نیز اذعان کردند در شرایط کنونی تل‌آویو به‌تنهایی قادر به پیاده‌سازی تهدید خود نیست؛ تا جایی که طی روزهای اخیر ایهود اولمرت، نخست‌وزیر پیشین رژیم‌صهیونیستی نیز به ناتوانی این رژیم برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اذعان کرد.

7

مشروعیت‌بخشی حمله به ایران

فعالان و رسانه‌های ضدانقلاب طی روزهای اخیر تمام‌قد در نقش بازوی فارسی‌زبان رژیم‌صهیونیستی ظاهر شده‌اند؛ تا جایی که کوشیدند به حمله نظامی علیه ایران مشروعیت دهند.

براین اساس هم بود که رضا پهلوی با انتشار پیامی به دشمنان ایران اطمینان‌خاطر داد با تغییر رژیم در ایران خلأ قدرت به‌وجود نخواهد آمد. این راهبرد اما نه‌تنها نتیجه‌ای به‌دنبال نداشت، بلکه از یک‌سو به سوژه طنز کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و ازسوی دیگر سندی شد بر وطن‌فروشی عناصر ضدانقلاب.

8

آزمایش اتمی ایران؟ 

عملیات روانی صهیونیست‌ها تنها به گزاره «حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران» معطوف نبود و به‌دنبال زلزله اخیر در استان سمنان، رسانه‌های عبری – غربی با طرح این ادعا که «نخستین آزمایش اتمی ایران» دلیل این زلزله بوده، کوشیدند فضای سیاسی – رسانه‌ای تازه‌ای پیش‌روی ایران بگشایند.

طرح این ادعا اما در نهایت آورده‌ای برای تل‌آویو نداشت و بررسی سیگنال‌های ۲۵ایستگاه کنوانسیون منع جامع آزمایش‌های اتمی مهر تأییدی بر وقوع زلزله در استان سمنان شد.

9

زیان سنگین اقتصادی برای ایران؟ 

یکی از گزاره‌های پرتکرار در جنگ ‌روانی صهیونیست‌ها، انتشار گسترده اهداف اقتصادی برای حمله انتقامی رژیم‌صهیونیستی بوده‌است؛ موضوعی که پیش از هرچیز ایجاد فضای ترس از آینده را در میان افکارعمومی ایرانیان دنبال می‌کرد.

با وجود این، اما انتشار بانک اهداف راهبردی رژیم صهیونیستی، شامل زیرساخت‌های حیاتی این رژیم، آن ‌هم با درنظر گرفتن وضعیت ژئوپلیتیک و سطح پراکندگی در دوطرف، نشان داد تل‌آویو نمی‌تواند ضربه‌پذیری خود را در این عرصه پنهان کند؛ موضوعی که طی روزهای اخیر مورد تأکید رسانه‌های غربی نیز قرار گرفته است.

برچسب ها: صهیونیست
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.