کد خبر: ۵۱۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶

پیشتازی ۲.۵ برابری بیمه زندگی ما از متوسط صنعت بیمه

در حالی که سهم بیمه‌های عمر و زندگی از کل پرتفوی صنعت بیمه حدود ۱۲ درصد برآورد شده است، سهم این رشته در پرتفوی شرکت بیمه "ما" به بیش از ۳۰ درصد رسیده است.
پیشتازی ۲.۵ برابری بیمه زندگی ما از متوسط صنعت بیمه

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما:صنعت بیمه بر افزایش سهم بیمه‌های زندگی از کل حق بیمه تولیدی تاکید فراوان دارد.

به تازگی رئیس کل بیمه مرکزی نیز با انتقاد از وضعیت موجود، گفته است: با وجود ظرفیت‌های بسیار برای توسعه بازار بیمه، سال‌هاست ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی در حد ۰.۳ درصد باقی مانده است، در حالی که نسبت جهانی آن سه درصد است.

اکنون ارزیابی عملکرد شرکت بیمه "ما" نشان می‌دهد که توجه ویژه به این رشته، توانسته موفقیت چشمگیری را در این زمینه رقم بزند، به گونه‌ای که این شرکت در شش ماه نخست سال جاری حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال حق بیمه در رشته زندگی اندوخته دار و غیر اندوخته دار تولید کرده است.

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بیمه "ما" معتقد است مسیر توسعه صنعت بیمه از بیمه‌های زندگی می‌گذرد. به گفته ابراهیم کاردگر، بیمه‌های عمر تنها کانال توسعه صنعت بیمه است و می‌توان از بیمه‌های زندگی به عنوان ابزار تامین مالی پروژه‌های اقتصادی استفاده کرد.

گفتنی است به تازگی سود مشارکت در منافع بیمه گذاران عمر و سرمایه گذاری برای سال ۱۴۰۲ (منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹) به میزان ۲۴/۴۸۶ درصد محاسبه و به اندوخته بیمه نامه‌های بیمه گزاران این شرکت واریز شد.

برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر