کد خبر: ۵۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳

غیبت چهره‌های سوپرانقلابی در دیدار با رئیس جمهور

روز گذشته رئیس جمهور با اعضای جبهه پایداری دیدار و گفتگو کرد، اما در این میان جای چهره‌های شاخصی که این روز‌ها بشدت سر و صدا به پا کرده اند و بعضا در فضای مجازی ایجاد حواشی می‌کنند خالی است.
غیبت چهره‌های سوپرانقلابی در دیدار با رئیس جمهور

مخاطب ۲۴_ روز گذشته خبری از دیدار رئیس جمهور با گروهی از نمایندگان مجلس در رسانه‌ها مخابره شد که شاید کمتر کسی فکرش را می‌کرد.
خبری که با توجه به رقابت‌های انتخاباتی میان آقای پزشکیان و آقای جلیلی دور از ذهن‌ها بود و آن چیزی نبود جز دیدار اعضای جبهه پایداری با رئیس جمهور!
حرکتی تحسین برانگیز از جانب دو طرف و گامی موثر در راستای اجرای فرمایشات رهبری مبنی بر همراهی با دولت و ایجاد وفاق ملی که رئیس جمهور این روز‌ها بشدت پیگیر آن است.


در این میان حتی خبرگزاری نور نیوزمنتسب به شورای عالی امنیت ملی هم به این ملاقات موضعگیری کرد و در قالب توئیتی نوشت: «دیدار رییس‌جمهور با نمایندگان جبهه پایداری، نشان داد که مهم‌ترین ویژگی‌گفتمان وفاق «پرهیز از تئوری حذف» است. پرنفوذترین تشکل منتقد دولت را پزشکیان به پرهیز از سختگیری و تندروی و بازاندیشی در آداب مردم داری دعوت کرد. دروازه ورود به حکمرانی مردم مدار وفاق ملی است.».


اما در این میان نکات قابل توجهی به چشم می‌آید. در این نشست افراد مختلفی از نمایندگان مجلس از جمله مرتضی آقا تهرانی حضور داشتند، اما عدم حضور بعضی از چهره‌های شاخص این جبهه بیشتر به چشم می‌آید.


افرادی همچون آقایان حمید رسایی، امیر حسین ثابتی، بیژن نوباوه وطن و یا سید محمد نبویان که این روز‌ها ویدئو سلام و احوالپرسی اش با بشار اسد در سفر به سوریه همراه وزیر امور خارجه در فضای مجازی وایرال شده است، توجه‌ها را به خود جلب می‌کند.


پیش از این تابناک به تغییر رویکرد افرادی همچون آقایان مجتبی ذوالنوری، علیرضا پناهیان، منوچهر متکی و دور شدن این افراد از تفکرات نو انقلابی پرداخته بود و شکست اتحاد جبهه پایداری و اعضای لیست صبح ایران که توسط علی اکبر رائفی پور بوجود آمده بود را پیش بینی کرده بود.
اما سوال اینجاست که آیا مرتضی آقا تهرانی هم به این لیست اضافه شده است؟


مرتضی آقا تهرانی که خود روزی سر لیست این افراد در انتخابات مجلس بود، رفتار و عملکرد او این را نشان می‌دهد که آن هم مانند دیگر افرادی که اسم بردیم راه خود را از این جبهه جدا کرده است.


ولی آیا دیگر افراد این جبهه هم دست از روحیه سوپر انقلابی خود برخواهند برداشت و یا همچنان با خط فکری بعضی از افراد به راه خود ادامه می‌دهند؟
نفر بعدی که خواهد بود؟

برچسب ها: رییس جمهور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
برگزیده
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
غریب آبادی هشدار داد غریب آبادی هشدار داد
معاون وزیر خارجه ایران هشدار داد: هرگونه اقدام سیاست‌زده برخی دولت‌ها در شورای حکام آژانس، می‌تواند تداوم کامل مسیر همکاری ایران و آژانس را با مشکلات جدی رو‌به‌رو کند.
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
صفحه خبر بالای تصاویر