کد خبر: ۵۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵

شیخ نعیم قاسم: فریاد دشمن را خواهید شنید

معاون دبیرکل شهید حزب الله لبنان شیخ نعیم قاسم از لحظاتی پیش دومین سخنرانی خود از زمان شهادت سید حسن نصرالله در ضاحیه بیروت را آغاز کرد.
شیخ نعیم قاسم: فریاد دشمن را خواهید شنید

مخاطب۲۴ـ معاون دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان شیخ نعیم قاسم از لحظاتی پیش دومین سخنرانی خود از زمان شهادت سید حسن نصرالله در ضاحیه بیروت را آغاز کرد.
ما فرزندان شهید نصرالله هستیم؛ میراث او مقاومت است
وی تصریح کرد: «همه تلاش دارند ما را تحت فشار بگذارند که بترسیم؛ اما ما به آنها می‌گوییم که ما فرزندان شهید سید حسن نصرالله هستیم. من نمی‌توانم وضعیت خود را بدون دبیرکل فقیدمان توصیف کنم، اما ما از قدرت او الهام می‌گیریم. مقاومت در یک جبهه طولانی در مقابل رژیم اشغالگر گسترش یافته است».
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود که سید حسن نصرالله برای صهیونیست‌ها میراثی از مقاومت مستحکم به جا گذاشته که در یک جبهه گسترده ادامه دارد.

طوفان الاقصی رویدادی استثنایی برای تغییر چهره خاورمیانه است

وی تصریح کرد که طوفان‌الاقصی یک رویداد استثنایی و آغازی بر تغییر چهره خاورمیانه است. این رویارویی بزرگ بابرکت است و مسیر درستی برای تغییر است. آنچه دشمن انجام می‌دهد، مبارزه نیست بلکه قتل انسانیت و ملت‌های آزاده است. اما اگر حمایت‌های آمریکا نبود، این تجاوز ظرف یک ماه متوقف می‌شد.



دبیرکل حزب‌الله طبق سازوکار‌هایی مشخص انتخاب و معرفی خواهد شد
نعیم قاسم ادامه داد که ما هیچ جای خالی نداریم و حزب‌الله با آمادگی کامل و منظم به کار خود ادامه می‌دهد و فرماندهان و رهبران شهید، با دستیارانشان، جایگزین شده‌اند. دبیر کل حزب‌الله نیز طبق سازوکار‌های سازمانی انتخاب و معرفی خواهد شد.
این مقام ارشد حزب‌الله لبنان تأکید کرد که اسرائیل به اهداف خود نمی‌رسد و شکست خواهد خورد. تجاوز به مناطق مختلف لبنان دردناک است، اما این سلاح دشمن است که غیرنظامیان را وحشیانه هدف قرار دهد و باورش این است که پیروز خواهد شد.
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان ادامه که تنها گزینه فرارو، مقاومت و پایداری است و در نهایت اسرائیل سقوط خواهد کرد. همانطور که در تجاوز جولای ۲۰۰۶ ثابت کردید که اهل استواری هستید و همانطور که در طول یک سالی که گذشت ثابت کردید اهل پایداری و صبر هستید، ما نیز به پیروزی با صبر و مقاومت شما اطمینان داریم.
رویارویی زمینی با دشمن آغاز شده است
شیخ قاسم درباره آغاز نبرد زمینی در جبهه جنوبی لبنان نیز گفت که رویارویی زمینی آغاز شده، اما در این رویارویی، دشمن نتوانسته پیشروی کند و صهیونیست‌ها از اینکه چگونه «ارتش» آنها نتوانسته پیشروی کند، سردرگمند. این‌که دشمن چند متر بتواند به دست آورد، اهمیتی ندارد. ما می‌خواهیم با او درگیر شویم چه در خطوط مقدم و چه فراتر از آن. در میدان ثابت خواهیم کرد که ارتش اسرائیل متحمل تلفات بزرگ خواهد شد و چه بسا این تلفات، آغازی بر پایان جنگ باشد.

برچسب ها: حزب الله
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ۲۵سال پیش در خاطرات روز یکشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۷۹؛ اعزام شیخ علی تهرانی، شوهرخواهر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به زندان و در ادامه آن، خودکشی‌اش را روایت کرده است.
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
صفحه خبر بالای تصاویر