کد خبر: ۵۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳

واکنش معاون قهرمانی وزارت ورزش به حاشیه‌های فکری و بیرانوند

معاون قهرمانی وزارت ورزش گفت: هر ورزشکار و پیشکسوتی باید اصول و رفتارهای اخلاقی را مراعات کنند و بدون مستندات نباید صحبت شود.

مخاطب۲۴- محمد شروین اسبقیان در مورد دیدار فوتبال ایران و قطر و بازی در کشور ثالث گفت: دقیقا موضوع کشور ثالث را از شما می‌شنوم. تا صبح که وزارت بودم در این مورد چیزی نشنیدم. باید ببینم موضوع پیشنهاد چیست بعد تصمیم بگیریم.

او در خصوص حاشیه‌های مربوط به علیرضا بیرانوند و محمود فکری گفت: قطعا پیگیری می‌شود. هر ورزشکار و پیشکسوتی باید اصول و رفتارهای اخلاقی را مراعات کند و بدون مستندات نباید صحبت شود. هر عزیزی از جامعه ورزش در مورد مطلبی بدون مستندات صحبت کند تبعاتش دامن خودش را خواهد گرفت. ما در وزارت ورزش و مجموعه فدراسیون‌ها ی ورزشی مقررات را رعایت خواهیم کرد.

وی در ادامه در خصوص جداسازی رویینگ از فدراسیون قایقرانی و حضورش در همان فدراسیون گفت: فعلا با توجه به هماهنگی‌هایی که شده و با توجه به اینکه ساختمان موجود در کنار دریاچه برای هر سه مجموعه کانویینگ، سیلینگ و رویینگ بوده است، سرپرست رویینگ در در بخشی و اتاقی مستقر شده و مقرر شده که در اسرع وقت در مکان مناسبی ادامه کار دهند. دنیا مالی هم معتقد است که اصلا حضور ورزشکاران رویینگ در کنار دریاچه سم است و باید به پیست دو هزار متری بروند. تمرینات آنها باید با پیست مسابقات شبیه سازی شود. آقای دنیامالی در این خصوص صحبت می‌کند تا تمرینات آنها در مکان‌های مناسب خود پیگیری شود.

اسبقیان در مورد انتخابات شطرنج نیز گفت: احتمالا در یکی دو روز آینده تغییراتی در سرپرستی این فدراسیون داشته باشیم. طبق صحبت‌هایی که شده در یکی دو روز آینده برای شطرنج تصمیم‌گیری می‌شود.

اسبقیان در خصوص انتخابات فدراسیون ورزش روستایی و حضور سرپرست سابق در این انتخابات گفت: آقای ایلکا از همکاران خوب ما است اما او با توجه به اینکه در فرآیند ثبت‌نام انتخابات حضور داشته است نمی‌تواند در انتخابات حضور داشته باشد. همچنین در ابلاغ او که از سوی وزیر وقت زده شده آمده که سرپرستان نباید در انتخابات حصور داشته باشد که این موضوع پابرجا است و در واقع آقای دنیامالی هم همین تاکید را دارد. بنابراین سرپرستان به دلیل برقراری عدالت نمی‌توانند در انتخابات حضور داشته باشند.

معاون قهرمانی در مورد تغییرات اساسنامه‌های فدراسیون‌ها گفت: دکتر دنیامالی معتقد است که هر اتفاقی در حوزه فدراسیون ها می‌افتد وزارت ورزش براساس وظایفیش باید در جریان باشد. وظیفه وزارت نظارت بر فدراسیون‌ها و انجمن‌ها است. بحث نظارتی را باید داشته باشیم و بنابراین اساسنامه‌ها هم باید با هماهنگی انجام شود. منافع ملی برای ما اولویت بر همه مسائل است. ما پای منافع ملی با هیچ‌کسی حتی در مورد اساسنامه فدراسیون ها معامله نمی‌کنیم‌. قطعا روسای فدراسیون‌ها هم به آن توجه دارند. اگر مواردی باشد که باید اصلاح شود با تصویب هیات دولت انجام می‌شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.