کد خبر: ۵۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳

واکنش معاون قهرمانی وزارت ورزش به حاشیه‌های فکری و بیرانوند

معاون قهرمانی وزارت ورزش گفت: هر ورزشکار و پیشکسوتی باید اصول و رفتارهای اخلاقی را مراعات کنند و بدون مستندات نباید صحبت شود.
src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- محمد شروین اسبقیان در مورد دیدار فوتبال ایران و قطر و بازی در کشور ثالث گفت: دقیقا موضوع کشور ثالث را از شما می‌شنوم. تا صبح که وزارت بودم در این مورد چیزی نشنیدم. باید ببینم موضوع پیشنهاد چیست بعد تصمیم بگیریم.

او در خصوص حاشیه‌های مربوط به علیرضا بیرانوند و محمود فکری گفت: قطعا پیگیری می‌شود. هر ورزشکار و پیشکسوتی باید اصول و رفتارهای اخلاقی را مراعات کند و بدون مستندات نباید صحبت شود. هر عزیزی از جامعه ورزش در مورد مطلبی بدون مستندات صحبت کند تبعاتش دامن خودش را خواهد گرفت. ما در وزارت ورزش و مجموعه فدراسیون‌ها ی ورزشی مقررات را رعایت خواهیم کرد.

وی در ادامه در خصوص جداسازی رویینگ از فدراسیون قایقرانی و حضورش در همان فدراسیون گفت: فعلا با توجه به هماهنگی‌هایی که شده و با توجه به اینکه ساختمان موجود در کنار دریاچه برای هر سه مجموعه کانویینگ، سیلینگ و رویینگ بوده است، سرپرست رویینگ در در بخشی و اتاقی مستقر شده و مقرر شده که در اسرع وقت در مکان مناسبی ادامه کار دهند. دنیا مالی هم معتقد است که اصلا حضور ورزشکاران رویینگ در کنار دریاچه سم است و باید به پیست دو هزار متری بروند. تمرینات آنها باید با پیست مسابقات شبیه سازی شود. آقای دنیامالی در این خصوص صحبت می‌کند تا تمرینات آنها در مکان‌های مناسب خود پیگیری شود.

اسبقیان در مورد انتخابات شطرنج نیز گفت: احتمالا در یکی دو روز آینده تغییراتی در سرپرستی این فدراسیون داشته باشیم. طبق صحبت‌هایی که شده در یکی دو روز آینده برای شطرنج تصمیم‌گیری می‌شود.

اسبقیان در خصوص انتخابات فدراسیون ورزش روستایی و حضور سرپرست سابق در این انتخابات گفت: آقای ایلکا از همکاران خوب ما است اما او با توجه به اینکه در فرآیند ثبت‌نام انتخابات حضور داشته است نمی‌تواند در انتخابات حضور داشته باشد. همچنین در ابلاغ او که از سوی وزیر وقت زده شده آمده که سرپرستان نباید در انتخابات حصور داشته باشد که این موضوع پابرجا است و در واقع آقای دنیامالی هم همین تاکید را دارد. بنابراین سرپرستان به دلیل برقراری عدالت نمی‌توانند در انتخابات حضور داشته باشند.

معاون قهرمانی در مورد تغییرات اساسنامه‌های فدراسیون‌ها گفت: دکتر دنیامالی معتقد است که هر اتفاقی در حوزه فدراسیون ها می‌افتد وزارت ورزش براساس وظایفیش باید در جریان باشد. وظیفه وزارت نظارت بر فدراسیون‌ها و انجمن‌ها است. بحث نظارتی را باید داشته باشیم و بنابراین اساسنامه‌ها هم باید با هماهنگی انجام شود. منافع ملی برای ما اولویت بر همه مسائل است. ما پای منافع ملی با هیچ‌کسی حتی در مورد اساسنامه فدراسیون ها معامله نمی‌کنیم‌. قطعا روسای فدراسیون‌ها هم به آن توجه دارند. اگر مواردی باشد که باید اصلاح شود با تصویب هیات دولت انجام می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر