کد خبر: ۵۱۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

درگیری لفظی وکیل بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس

وکیل علیرضا بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره رای صادر شده با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.
درگیری لفظی وکیل بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس

مخاطب۲۴- مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند و هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره رای پرونده علیرضا بیرانوند با یکدیگر به جدل و بحث پرداختند و درگیری لفظی بین آنها شکل گفت.

سلیمانی: در حق بیرانوند اجحاف شده است

مصطفی سلیمانی گفت: درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس صحبتی کرده است و چنان به این حکم معترض شده که انگار بیرانوند ۱۰۰ آدم کشته است. ما نمی‌توانیم زندگی شخصی، حیثیت و شرافت انسان‌ها را طبق نظر شخصی خود زیر سوال ببریم. این چه صحبتی بود که درویش کرد که این رای ننگین‌ترین رای فوتبال ایران بود. اصلا به شما چه ربطی دارد که بیرانوند در بازی با تراکتور ۲ گل خورده است. آقای هدایتی! شما وکیل هستید و در حوزه اختیارات خود صحبت کنید.

وکیل بیرانوند گفت: باشگاه پرسپولیس دادخواستی مبنی بر محکومیت بیرانوند ارائه کرد، بعد از حدود یک الی ۲ هفته دادخواست دیگری به کمیته وضعیت ارائه داد و محکومیت باشگاه تراکتور و بیرانوند را خواست، اما در طرح خواسته هیچ صحبتی در خصوص محکومیت بیرانوند نکرد. متاسفانه در تاریخ حقوق بی سابقه است که شما ۲ دادخواست بدهید، اما یک رای صادر شود. با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس ۷۰۰ میلیون هزینه‌ی دادرسی واریز کرد، شهامت این نبود که این دادخواست رد شود و دوباره دادخواست بدهند. مگر می‌شود به موجب ۲ دادخواست یک رای صادر کنید و یک شخص را محکوم کنید؟ ما باید در تفسیر قرارداد‌ها به عرف خاص هر رشته رجوع کنیم، اما متاسفانه این موضوع رعایت نشد. در حق بیرانوند اجحاف شده است.

سلیمانی درباره اینکه آیا تعلیق محرومیت بیرانوند از لحاظ قانونی امکان پذیر بوده است، گفت: چنان هجمه و فشاری آوردند که حتما باید بیرانوند محروم شود. ظاهرا طبق آنچه شنیدم استعلام از کمیته تدوین مقررات گرفتند و آنها باید در این باره پاسخ بدهند. من نسبت به این رای اعتراض دارم، چون به طور کامل به ضرر و علیه موکلم صادر شده است و به هیچ یک از دفاعیات ما توجه نشده است. اظهارات درویش را نادیده گرفتند، اما به خاطر صحبت بیرانوند که از روی عصبانیت و فشار زده است زمین و زمان را به هم دوختند، اما به اقرار تمام مسئولان پرسپولیس در پرونده اشاره نکردند.

هدایتی: بیرانوند به ارتکاب جرم اقرار کرده است

هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در پاسخ گفت: ما چه وقت حیثیت و شخصیت افراد را زیر سوال بردیم. اصلا صحبت‌های درویش به من و شما ارتباطی ندارد و خودشان اگر لازم باشد توضیح می‌دهند. من درباره تمرکز نداشتن بیرانوند صحبت کردم. من حتی خودسانسوری کردم و این اتفاق ممکن است در تیم ملی هم رخ بدهد.

هدایتی گفت: آقای سلیمانی! من را ناامید نکنید. فکر می‌کنم شما معنی ابتکار عمل، رسیدگی توامان و اقرار را نمی‌دانید. کسی که در میکروفن صحبت می‌کند این اقرار است؟ بیرانوند بعد از یکی از بازی‌های ملی مصاحبه کرده و گفته من حق فسخ قرارداد ندارم و مثل سایر بازیکنان هستم.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره ادعای بیرانوند مبنی بر دادن شیرینی به اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: قانون می‌گوید پرداخت پول به مسئولان و مدیران برای دریافت امتیاز جرم است و بیرانوند ارتکاب جرم کرده است. من اسم آن کلمه را به خاطر مسئولیتی که دارم نمی‌توانم بگویم. ایشان ۶ میلیارد طلبکار بوده و به خاطر آن ۵ میلیارد شیرینی داده است. هنوز فرصت هست و تا ۱۰ سال دیگر هم زمان دارید هر ثانیه‌ای دوست داشتید فیلم پرداخت شیرینی ۵ میلیاردی را به اعضای هیئت مدیره پرسپولیس منتشر کنید. بیرانوند نسبت به خودش اقرار به ارتکاب جرم کرده و نسبت به دیگران مرتکب افترا و تشویش شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟ زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟
مهدی قائدی با پایان فصل جاری لیگ امارات از این کشور حوزه خلیج همیشه فارس می‌رود
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
برگزیده
کارتال عید فطر چه هدیه‌ای به خارجی‌ها داد؟ کارتال عید فطر چه هدیه‌ای به خارجی‌ها داد؟
باشگاه پرسپولیس به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر به بازیکنان و مربیان خارجی خود هدایای ویژه‌ای اهدا کرد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟ زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟
مهدی قائدی با پایان فصل جاری لیگ امارات از این کشور حوزه خلیج همیشه فارس می‌رود
صفحه خبر بالای تصاویر