کد خبر: ۵۱۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

درگیری لفظی وکیل بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس

وکیل علیرضا بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره رای صادر شده با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.
درگیری لفظی وکیل بیرانوند و معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس

مخاطب۲۴- مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند و هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره رای پرونده علیرضا بیرانوند با یکدیگر به جدل و بحث پرداختند و درگیری لفظی بین آنها شکل گفت.

سلیمانی: در حق بیرانوند اجحاف شده است

مصطفی سلیمانی گفت: درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس صحبتی کرده است و چنان به این حکم معترض شده که انگار بیرانوند ۱۰۰ آدم کشته است. ما نمی‌توانیم زندگی شخصی، حیثیت و شرافت انسان‌ها را طبق نظر شخصی خود زیر سوال ببریم. این چه صحبتی بود که درویش کرد که این رای ننگین‌ترین رای فوتبال ایران بود. اصلا به شما چه ربطی دارد که بیرانوند در بازی با تراکتور ۲ گل خورده است. آقای هدایتی! شما وکیل هستید و در حوزه اختیارات خود صحبت کنید.

وکیل بیرانوند گفت: باشگاه پرسپولیس دادخواستی مبنی بر محکومیت بیرانوند ارائه کرد، بعد از حدود یک الی ۲ هفته دادخواست دیگری به کمیته وضعیت ارائه داد و محکومیت باشگاه تراکتور و بیرانوند را خواست، اما در طرح خواسته هیچ صحبتی در خصوص محکومیت بیرانوند نکرد. متاسفانه در تاریخ حقوق بی سابقه است که شما ۲ دادخواست بدهید، اما یک رای صادر شود. با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس ۷۰۰ میلیون هزینه‌ی دادرسی واریز کرد، شهامت این نبود که این دادخواست رد شود و دوباره دادخواست بدهند. مگر می‌شود به موجب ۲ دادخواست یک رای صادر کنید و یک شخص را محکوم کنید؟ ما باید در تفسیر قرارداد‌ها به عرف خاص هر رشته رجوع کنیم، اما متاسفانه این موضوع رعایت نشد. در حق بیرانوند اجحاف شده است.

سلیمانی درباره اینکه آیا تعلیق محرومیت بیرانوند از لحاظ قانونی امکان پذیر بوده است، گفت: چنان هجمه و فشاری آوردند که حتما باید بیرانوند محروم شود. ظاهرا طبق آنچه شنیدم استعلام از کمیته تدوین مقررات گرفتند و آنها باید در این باره پاسخ بدهند. من نسبت به این رای اعتراض دارم، چون به طور کامل به ضرر و علیه موکلم صادر شده است و به هیچ یک از دفاعیات ما توجه نشده است. اظهارات درویش را نادیده گرفتند، اما به خاطر صحبت بیرانوند که از روی عصبانیت و فشار زده است زمین و زمان را به هم دوختند، اما به اقرار تمام مسئولان پرسپولیس در پرونده اشاره نکردند.

هدایتی: بیرانوند به ارتکاب جرم اقرار کرده است

هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در پاسخ گفت: ما چه وقت حیثیت و شخصیت افراد را زیر سوال بردیم. اصلا صحبت‌های درویش به من و شما ارتباطی ندارد و خودشان اگر لازم باشد توضیح می‌دهند. من درباره تمرکز نداشتن بیرانوند صحبت کردم. من حتی خودسانسوری کردم و این اتفاق ممکن است در تیم ملی هم رخ بدهد.

هدایتی گفت: آقای سلیمانی! من را ناامید نکنید. فکر می‌کنم شما معنی ابتکار عمل، رسیدگی توامان و اقرار را نمی‌دانید. کسی که در میکروفن صحبت می‌کند این اقرار است؟ بیرانوند بعد از یکی از بازی‌های ملی مصاحبه کرده و گفته من حق فسخ قرارداد ندارم و مثل سایر بازیکنان هستم.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره ادعای بیرانوند مبنی بر دادن شیرینی به اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: قانون می‌گوید پرداخت پول به مسئولان و مدیران برای دریافت امتیاز جرم است و بیرانوند ارتکاب جرم کرده است. من اسم آن کلمه را به خاطر مسئولیتی که دارم نمی‌توانم بگویم. ایشان ۶ میلیارد طلبکار بوده و به خاطر آن ۵ میلیارد شیرینی داده است. هنوز فرصت هست و تا ۱۰ سال دیگر هم زمان دارید هر ثانیه‌ای دوست داشتید فیلم پرداخت شیرینی ۵ میلیاردی را به اعضای هیئت مدیره پرسپولیس منتشر کنید. بیرانوند نسبت به خودش اقرار به ارتکاب جرم کرده و نسبت به دیگران مرتکب افترا و تشویش شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر