کد خبر: ۵۱۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸

پزشکیان: ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را باید به دنیا عرضه کنیم

رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی در کشتار به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست و از سویی دیگر هم دم از حقوق بشر می‌زنند، اینان به ما می‌گویند؛ "چرا یک قاتل را اعدام می‌کنید؟ "، اتفاقاً باید به آنان گفته شود؛ "شما چرا در برابر کشتار زنان و کودکان چیزی نمی‌گویید؟ "
پزشکیان: ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را باید به دنیا عرضه کنیم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز، سه‌شنبه، در دیدار با فعالان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و هم‌چنین رونمایی از الواح هخامنشی تازه بازگردانده‌شده به کشور، طی سخنانی بیان کرد: واقعیتی که با آن در منطقه مواجهیم، حادثه پشت حادثه است و این مسائل، کار را سخت‌تر می‌کند.

وی افزود: یک حکومت وحشی را به منطقه آورده‌اند و اروپا و آمریکا از آن حمایت می‌کنند؛ این رژیم در کشتار به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست و از سویی دیگر هم دم از حقوق بشر می‌زنند. این مدعیان حقوق بشر به ما می‌گویند؛ "چرا یک قاتل را اعدام می‌کنید؟ "، این درحالی است که باید به آنان گفته شود؛ "شما چرا در برابر کشتار زنان و کودکان چیزی نمی‌گویید؟ ".

رئیس‌جمهور در ادامه‌ی سخنان خود با اشاره به وجود ظرفیت و دارایی‌های میراث فرهنگی کشورمان گفت: کشور‌های دیگر آنچه ندارند را هم می‌سازند ولی متاسفانه ما آن‌چه داریم را فراموش می‌کنیم. لازم است میراث فرهنگی ما برای آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم این حوزه تلاش کند. اگر ریشه‌های تمدن، توسعه و آگاهی ما را ببرند، بی‌هویت می‌شویم و دیگر نمی‌دانیم که به کدام‌سمت حرکت کنیم.

پزشکیان اضافه کرد: ایران ما سرشار از سرمایه‌های فرهنگی، علمی، سیاسی، اجتماعی و اعتقادی است و باید این سرمایه‌ها را بشناسیم و به دیگران هم ارائه کنیم. مدیرانی که به‌صورت جریانی و گروهی روی‌کار می‌آیند، هویت خود را نمی‌دانند و تبدیل به آدم‌هایی شده‌اند که قبل از نخبه شدن، می‌خواهند از کشور بروند؛ این درحالیست که این آب و خاک متعلق به همه‌ی ماست. این ما هستیم که نتوانستیم گذشته‌ی خودمان را به عزیزان‌مان آموزش دهیم. کسی که گذشته‌اش را نداند، نمی‌تواند برای آینده‌ای نیز برنامه‌ریزی داشته باشد.

وی گفت: دانشگاه‌های ما در بهترین حالت نسل دو هستند؛ یعنی در آن علم آموزش می‌‎دهند و در بهترین حالت، تحقیقات انجام می‌دهند که تازه آن‌هم بر مبنای نیاز‌های جامعه نیست. محقق برای خودش کار می‌کند و دیگری هم کار خود را انجام می‌دهند و اینها با هم هماهنگ نیستند. متأسفانه باید گفت بیش از ۹۰ درصد مقالات روی طاقچه‌ها خاک می‌خورند. هنر رشد دادن و توسعه دادن چیزی بود که ما ۲۵۰۰ سال پیش داشتیم.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: ما امروزه باهم دعوا می‌کنیم و ما را به دعوا می‌اندازند تا خودشان نفع ببرند. در منطقه سر مسلمانان بلا آوردند؛ اگر مسلمانان با هم بودند مگر می‌توانستند این کار را با ما کنند؟ برای ماندن و نماندن یک شاخص داریم؛ آیا خدمتگزار مردم هستیم یا نه؟ اعلام می‌کنم که حرف‌های ما برای کسب رأی نبود بلکه بر اساس اعتقاد حرف می‌زنیم. هر کاری از دست‌مان بر بیاید برای اینکه بتوانیم ایران را به جایگاه خود برسانیم کوتاهی نخواهیم کرد.

پزشکیان خاطر نشان کرد: باید هویت خود و ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را به دنیا عرضه کنیم؛ باید این ریشه‌ها را شفاف کنیم. لازم است به دانش‌آموزان آموزش داده و هر ایرانی در هر کجای دنیا دلش برای مملکتش بتپد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.