کد خبر: ۵۱۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸

پزشکیان: ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را باید به دنیا عرضه کنیم

رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی در کشتار به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست و از سویی دیگر هم دم از حقوق بشر می‌زنند، اینان به ما می‌گویند؛ "چرا یک قاتل را اعدام می‌کنید؟ "، اتفاقاً باید به آنان گفته شود؛ "شما چرا در برابر کشتار زنان و کودکان چیزی نمی‌گویید؟ "
پزشکیان: ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را باید به دنیا عرضه کنیم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز، سه‌شنبه، در دیدار با فعالان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و هم‌چنین رونمایی از الواح هخامنشی تازه بازگردانده‌شده به کشور، طی سخنانی بیان کرد: واقعیتی که با آن در منطقه مواجهیم، حادثه پشت حادثه است و این مسائل، کار را سخت‌تر می‌کند.

وی افزود: یک حکومت وحشی را به منطقه آورده‌اند و اروپا و آمریکا از آن حمایت می‌کنند؛ این رژیم در کشتار به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست و از سویی دیگر هم دم از حقوق بشر می‌زنند. این مدعیان حقوق بشر به ما می‌گویند؛ "چرا یک قاتل را اعدام می‌کنید؟ "، این درحالی است که باید به آنان گفته شود؛ "شما چرا در برابر کشتار زنان و کودکان چیزی نمی‌گویید؟ ".

رئیس‌جمهور در ادامه‌ی سخنان خود با اشاره به وجود ظرفیت و دارایی‌های میراث فرهنگی کشورمان گفت: کشور‌های دیگر آنچه ندارند را هم می‌سازند ولی متاسفانه ما آن‌چه داریم را فراموش می‌کنیم. لازم است میراث فرهنگی ما برای آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم این حوزه تلاش کند. اگر ریشه‌های تمدن، توسعه و آگاهی ما را ببرند، بی‌هویت می‌شویم و دیگر نمی‌دانیم که به کدام‌سمت حرکت کنیم.

پزشکیان اضافه کرد: ایران ما سرشار از سرمایه‌های فرهنگی، علمی، سیاسی، اجتماعی و اعتقادی است و باید این سرمایه‌ها را بشناسیم و به دیگران هم ارائه کنیم. مدیرانی که به‌صورت جریانی و گروهی روی‌کار می‌آیند، هویت خود را نمی‌دانند و تبدیل به آدم‌هایی شده‌اند که قبل از نخبه شدن، می‌خواهند از کشور بروند؛ این درحالیست که این آب و خاک متعلق به همه‌ی ماست. این ما هستیم که نتوانستیم گذشته‌ی خودمان را به عزیزان‌مان آموزش دهیم. کسی که گذشته‌اش را نداند، نمی‌تواند برای آینده‌ای نیز برنامه‌ریزی داشته باشد.

وی گفت: دانشگاه‌های ما در بهترین حالت نسل دو هستند؛ یعنی در آن علم آموزش می‌‎دهند و در بهترین حالت، تحقیقات انجام می‌دهند که تازه آن‌هم بر مبنای نیاز‌های جامعه نیست. محقق برای خودش کار می‌کند و دیگری هم کار خود را انجام می‌دهند و اینها با هم هماهنگ نیستند. متأسفانه باید گفت بیش از ۹۰ درصد مقالات روی طاقچه‌ها خاک می‌خورند. هنر رشد دادن و توسعه دادن چیزی بود که ما ۲۵۰۰ سال پیش داشتیم.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: ما امروزه باهم دعوا می‌کنیم و ما را به دعوا می‌اندازند تا خودشان نفع ببرند. در منطقه سر مسلمانان بلا آوردند؛ اگر مسلمانان با هم بودند مگر می‌توانستند این کار را با ما کنند؟ برای ماندن و نماندن یک شاخص داریم؛ آیا خدمتگزار مردم هستیم یا نه؟ اعلام می‌کنم که حرف‌های ما برای کسب رأی نبود بلکه بر اساس اعتقاد حرف می‌زنیم. هر کاری از دست‌مان بر بیاید برای اینکه بتوانیم ایران را به جایگاه خود برسانیم کوتاهی نخواهیم کرد.

پزشکیان خاطر نشان کرد: باید هویت خود و ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است را به دنیا عرضه کنیم؛ باید این ریشه‌ها را شفاف کنیم. لازم است به دانش‌آموزان آموزش داده و هر ایرانی در هر کجای دنیا دلش برای مملکتش بتپد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت