کد خبر: ۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵

خواب با طعم مرگ

بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند. خودفریبی دیگر این است: "فقط چند کیلومتر باقی مانده است" غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.
src="/files/fa/news/adabir.ir">سایت تدابیر به نقل از عصر ایران:" من می توانم جلوی خوابیدنم را هنگام رانندگی بگیرم" ، این یکی از مرگبارترین تصورات راننده هاست. کسانی که موقع رانندگی خوابشان گرفته و از تصادف جان سالم به در برده اند می گویند که تا آخرین لحظه فکر می کردند که می توانند چشمان خود را کنترل کنند ولی اصلاً یادشان نمی آید که چه زمانی خواب شان برده تا این که با صدای تصادف یا سرنشینان از خواب پریده اند... .

بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند.
خودفریبی دیگر این است: "فقط چند کیلومتر باقی مانده است تا به مقصد، پمپ بنرین یا استراحتگاه بین راهی برسم." غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.

واژگونی، مهم ترین پیامد خواب آلودگی است. یک ربع خوابیدن در جای امنی کنار جاده، می تواند زندگی شما و دیگران را نجات دهد: 15 دقیقه طلایی.
اصلاً و اصلاً و اصلاً به خواب مجال ندهید پشت فرمان سراغ چشمان تان بیاید. حتی اگر 5 کیلومتر هم تا مقصد باقی است، آن 15 دقیقه طلایی برای خوابیدن را فراموش نکنید. گاهی وقت ها، یک ربع خواب سبک می تواند شما را از مرگ، قطع نخاع و ... نجات دهد.

اگر هم راننده نیستید، حواس تان به راننده باشد تا خوابش نبرد. وقتی همه سرنشینان خواب هستند، راننده هم تحت تأثیر فضای خواب آلوده، به خواب می رود و همه را به کشتن می دهد. وظیفه سرنشینان در سرحال نگه داشتن راننده را جدی بگیرید.

واژگونی ناشی از خواب آلودگی در نوروز 94

 واژگونی ناشی از خستگی و خواب آلودگی در نوروز 94 مرگ شمار زیادی از هموطنان را رقم زد .

خستگی و خواب آلودگی و رانندگی یکنواخت در طول مسیر عامل اصلی واژگونی را تشکیل می دهند.
واژگونی  بیشترین عامل بروز تصادفات رانندگی در نوروز 94

 بنا به گفته فرمانده پلیس راه کشور در نوروز 94 واژگونی در جادهای کشور 40 درصد از کل تصافات را به خود اختصاص داد که این تصادفات نیز عمدتا در مسیرهای کویری به وقوع پیوست.


 1299 نفر در نوروز به دلیل اینکه فکر نمی کردند خستگی می تواند باعث خواب رفتن و بروز تصادف  خودروی آنها شود دچار این حادثه شدند.

استفاده از کمربند ایمنی در سرنشینان عقب خودرو میزان آسیب در زمان تصادفات و خصوصا  تصادفات منجر واژگونی را کاهش می دهد به طوری که در بررسی تصادفات نوروز 94 مشخص شد که  سرنشینان خودروهایی که از کمربند ایمنی در ردیف عقب خودرو استفاده کرده بودند در زمان واژگونی آسیب کمتری دیدند.

 12 ظهر تا 8 شب بیشترین زمان واژگونی خودروها
برخی گمان می برند که بیشترین تصادفات منجر به واژگونی در  شب به وقوع می پیوندد ولی بدانید که مطابق آمار های پلیس بیشترین واژگونی ها در نوروز 94 در ساعت 12 ظهر تا 8 شب به وقوع پیوسته است.

53 درصد از واژگونی ها در این ساعات به وقوع پیوسته است .

واژگونی  بیشترین عامل بروز تصادفات رانندگی در نوروز 94



واژگونی  بیشترین عامل بروز تصادفات رانندگی در نوروز 94
واژگونی  بیشترین عامل بروز تصادفات رانندگی در نوروز 94


با ما همراه شوید و کمک کنید تا با همیاری همدیگر، تلفات انسانی در نوروز 95 را کاهش دهیم. این مطالب را حتی اگر خواستید، بدون ذکر منبع به دیگران هم بفرستید.
 این یک کمپین انسانی است:
 كمپين همكاري مردمي براي كاهش تصادفات رانندگي در نوروز ٩٥
یک تصور مرگبار که هزاران نفر را به کشتن داده است:
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر