کد خبر: ۵۱۱۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۷

ظریف: جنایات اسرائیل در غزه مصداق فساد فی‌الارض است

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: جنایات اسرائیل در غزه نه تنها آثار وحشتناکی در منطقه دارد بلکه یک فساد فی‌الارض است.
ظریف: جنایات اسرائیل در غزه مصداق فساد فی‌الارض است

مخاطب ۲۴- محمدجوادظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری در سلسله نشست‌های «برای ایران» مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در رابطه با اجلاس جهانی کاپ به میزبانی آذربایجان اظهار کرد: اجلاس کاپ ۲۹ به زودی برگزار خواهد شد. از آنجا که گزارش سیاستی آماده‌ای برای کاپ ۲۹ نداشتیم، تصمیم گرفتیم در این سلسله جلسات، گزارش سیاستی را تدوین کنیم.

وی ادامه داد: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و قتل عام اسرائیل در این مدت بی‌سابقه است. می‌گویند در این شرایط چه ضرورتی دارد درباره محیط زیست صحبت کنیم، اما تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان‌ها به عنوان دو عامل برجسته فساد فی الارض محسوب می‌شود. نه تنها جنایات اسرائیل در غزه آثار وحشتناکی در منطقه دارد، بلکه یک فساد فی الارض است و تخریب زیست محیطی به وجود آورده است.

معاون راهبردی رئیس جمهوری تاکید کرد:اقدامات آن جنایت کاران روی منطقه تاثیر می‌گذارد. ضمن این‌که همه ما داغدار فلسطین و لبنان هستیم، لازم بود که مسائل روز را هم دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه ما با یک نگاه انسانی و توسعه محور باید پیش برویم، گفت: توسعه بدون داشتن زیست بوم پایدار بی معنی است. حوزه محیط زیست میراث مشترک همه بشریت است و همه مسئولیت داریم، اما به این معنی نیست که همه مسئولیت یکسانی داریم. برخی کشور‌ها امکانات بیشتری برای حفظ محیط زیست دارند. آنها با تحریم مانع از دسترسی به امکانات لازم در به دست آوردن فناوری‌های سبز می‌شوند. این مسئولیت مشترک است، اما در واقع متفاوت است.

ظریف با اشاره به حضور ایران در اجلاس پیش روی کاپ ۲۹ گفت: لازمه حل مشکلات این است که در اجلاس‌های پیش رو حضور داشته باشیم. حضور نداشتن راه حل نیست، چون هیچکس منتظر ما نخواهد ماند. تحولات در سطح جهانی جریان خواهد داشت. می‌گوییم اگر در برخی از جلسات بین المللی شرکت نکنیم، مشروعیت آن جلاس را زیر سوال می‌بریم، اما این‌گونه نیست. شرکت نکردن به معنی ناکارآمدن کردن آن روند نیست. در روابط جهانی و در مذاکرات بین المللی شما یا خودتان از منافعتان دفاع می‌کنید یا دیگران بر سر منافع شما معامله می‌کنند.

وی با بیان اینکه بعد از آن داد ما به جایی نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: منافع را می‌برند. ما کجا می‌خواهیم برویم ادعا کنیم نبودیم و تصمیم شما نامشروع است؟ بدون ما تصمیم می‌گیرند و منافع ۸۰ میلیون نفر را می‌برند. ما باید با یک نگاه جدید به این صحنه داشته باشیم.

برچسب ها: محمد جواد ظریف
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»