کد خبر: ۵۱۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

حرف‌های درگوشی نتانیاهو و ماکرون درباره ایران!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور فرانسه امروز با محوریت ایران رایزنی تلفنی کردند.
حرف‌های درگوشی نتانیاهو و ماکرون درباره ایران!

مخاطب۲۴- دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه از تماس تلفنی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه خبر داد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس به ماکرون گفت که اعمال محدودیت بر این رژیم به نفع ایران و نیرو‌های متحدش است.

کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نتانیاهو به ماکرون گفته است همانطور که ایران از همه متحدانش حمایت می‌کند، از دوستان تل آویو نیز انتظار دارد که از این رژیم حمایت کنند!

العربیه درباره این رایزنی نوشت: رئیس جمهور فرانسه خطاب به نتانیاهو گفت که زمان آتش‌بس فرا رسیده و امنیت این رژیم با تسلیحات بیشتر و ادامه جنگ غزه و لبنان تأمین نمی‌شود؛ بلکه راه‌حل‌های سیاسی، امنیت منطقه را تضمین می‌کند.

این در حالیست که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه دیروز شنبه در سخنانی عوام فریبانه خواستار توقف ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی شده بود.

رئیس جمهور فرانسه در آغاز اجلاس سران کشور‌های فرانسوی زبان ادعا کرد: من فکر می‌کنم که امروز اولویت این است که ما به یک راه‌حل سیاسی بازگردیم و تحویل سلاح برای جنگ در غزه را متوقف کنیم. بدون راه حل دو دولتی صلح در خاورمیانه (غرب آسیا) وجود نخواهد داشت. اولویت بازگشت به راه حل سیاسی و توقف تأمین سلاح‌های مورد استفاده اسرائیل در غزه است.

اشک تمساح کاخ الیزه در این خصوص در حالی مطرح شد که محور غرب همراه با ادعا‌های لفظی توقف ارسال تسلیحات به اشغالگران قدس، همزمان پشتیبانی تسلیحاتی و نظامی از جنایت‌های این رژیم انجام می‌دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
برگزیده
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر