کد خبر: ۵۱۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۵

پروازهای فرودگاه‌های تهران به حالت عادی بازگشت

پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) و فرودگاه مهرآباد تهران به روال عادی بازگشت.
پروازهای فرودگاه‌های تهران به حالت عادی بازگشت

به گزارش «مخاطب24»، بر اساس اطلاعیه هوانوردی (نوتام) پس از اطمینان از شرایط مساعد و ایمن پروازی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، تمام محدودیت‌های اعلام شده قبلی حذف و شرکت‌های هواپیمایی مجاز به انجام عملیات پروازی در فرودگاه امام خمینی(ره) هستند.

در این اطلاعیه آمده است: مسافران گرامی می‌توانند جهت اطمینان از برنامه پروازی خود، پیش از عزیمت به فرودگاه با شرکت‌ هواپیمایی مربوطه تماس حاصل نموده و یا از طریق وب‌سایت شهر فرودگاهی نسبت به بررسی آخرین وضعیت پروازها اقدام کنند.

 
برچسب ها: لغو پروازها
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پایان گروگان‌گیری پدر آیسان، بلاگر معروف پایان گروگان‌گیری پدر آیسان، بلاگر معروف
فرمانده انتظامی استان مازندران از پایان گروگان گیری پدر آیسان اسلامی با اجرای عملیات موفق پلیس خبر داد.
از لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم چه خبر؟ مصوب می‌شود یا نمی‌شود؟ از لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم چه خبر؟ مصوب می‌شود یا نمی‌شود؟
به اذعان این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه شورای عالی راجع به تاثیر قطعی پایه یازدهم و دوازدهم قابل تغییر نیست و طبق آیین‌نامه هم زودتر از ۶ ماه هیچ مصوبه‌ای قابل تغییر نیست.
ایران از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد ایران از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد
شورای امنیت می‌بایست بدون ابهام، تهدید‌های رئیس‌جمهور ایالات متحده را به‌عنوان نقض حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد محکوم نموده و از ایالات متحده بخواهد تا به تعهدات حقوقی خود ذیل حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد پایبند باشد.
پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟ پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟
‌می‌خواهید بدانید پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند در آسمان بمانند؟ در این مقاله به رکورد‌های شگفت‌انگیز و عوامل کلیدی در مداومت پروازی آنها می‌پردازیم.
شما به چه چیز فوبیا دارید؟ شما به چه چیز فوبیا دارید؟
آیا می‌دانستید فوبیا‌ها می‌توانند ریشه‌های عمیق و پیچیده‌ای در روان انسان داشته باشند؟ در اینجا با تعدادی از رایج‌ترین فوبیا‌های بشر آشنا شوید.
علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند
علی لاریجانی: اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هسته‌ای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود
دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی
حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه‌ای با حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد
برگزیده
ترامپ: دوست دارم برای دوره سوم اوباما رقیب من باشد! ترامپ: دوست دارم برای دوره سوم اوباما رقیب من باشد!
در حالی که پیشتر رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه تمایل دارد فراتر از دوره ریاستش در کاخ سفید بماند، جنجال آفرید، او بار دیگر گفت مایل است تا برای سومین دوره ریاست جمهوری در مقابل باراک اوباما وارد گود شود.
عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است
معاون اول رئیس جمهور گفت: رفع موانع اداری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشور و حمایت از فعالان اقتصادی یکی از راهبرد‌های مهم دولت چهاردهم برای توسعه ایران اسلامی است.
در موضوع حجاب فعلا به دنبال این نیستیم در کف جامعه بخواهیم خیلی سخت‌گیری کنیم در موضوع حجاب فعلا به دنبال این نیستیم در کف جامعه بخواهیم خیلی سخت‌گیری کنیم
معاون پارلمانی رییس‌جمهور گفت: مراجعی که باید قانون عفاف و حجاب را به دولت ابلاغ کنند، هنوز ابلاغ نکرده‌اند؛ بنابراین وظیفه‌ای برای ما متصور نیست، چون هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده که بخواهیم اجرا کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر