کد خبر: ۵۱۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶

سردار قاآنی کجاست؟

در حالیکه شایعاتی درباره سلامت فرمانده نیروی قدس سپاه در رسانه‌ها مطرح شده و مراجع رسمی هنوز به طور رسمی به این موضوع پاسخ نداده‌اند، اما یکی از نزدیکان سردار در شبکه‌های اجتماعی نوشته که ایشان در سلامت کامل است. همچنین حساب توییتر ترور آلارم، رسانه اسرائیلی نیز خبر از سلامت فرمانده نیروی قدس ایران داده است.
سردار قاآنی کجاست؟

مخاطب۲۴- مدتی است در رسانه‌ها خبری از فرمانده نیروی قدس ایران، سردار اسماعیل قاآنی، منتشر نشده که این امر به وجود شایعاتی درباره وضعیت او منجر شده است. این درحالی است که حملات اخیر اسرائیل به لبنان، تازه‌ترین موجبات برای افزایش شایعات و اظهارنظر‌های مختلف درباره وی را فراهم کرده است. چند شب پیش، رژیم اسرائیل حملات سنگینی را به جنوب لبنان آغاز کرد و ادعا کرد که هدف این حملات ترور هاشم صفی الدین و برخی سران حزب الله بوده است.

پس از گذشت چند روز شایعاتی درباره سلامتی سردار اسماعیل قاآنی مطرح شد و شبکه‌های عبری و عربی ادعا کرد سردار قاآنی در لبنان حضور داشته و حتی کانال ۱۲ اسرائیل احتمال مجروح شدن او را در بمباران بامداد جمعه ۱۳ مهر بیان کرده است.


از سوی دیگر غیبت فرمانده نیروی قدس سپاه در نماز جمعه تاریخی به امامت رهبر انقلاب در مصلی تهران چشمگیر بود. آخرین باری که قاآنی در رسانه‌ها مشاهده شد در دفتر نماینده حزب‌الله در تهران بود؛ این دیدار دو روز پس از ترور حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت صورت گرفت.


ماجرای کلیپ خبری مجری صدا و سیما
همچنین، یک کلیپ در فضای مجازی انتشار یافته که مجری تلویزیون ایران در آن خبر می‌دهد که سردار قاآنی سالم است، اما لازم به ذکر است که این فیلم مربوط به هفته گذشته است.


خبری از نزدیکان سردار
در این خصوص یکی از نزدیکان سردار در شبکه‌های اجتماعی با تکذیب اخبار منفی درباره ایشان، از سلامت حال سردار قاآنی خبر داده است.


افکار عمومی منتظر سلامتی سردار
حالا با وجود اطلاعات و گزارش‌های مختلف درباره وضعیت سردار اسماعیل قاآنی، مراجع رسمی و نظامی نظیر روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در داخل کشورهنوز موضع گیری رسمی نکرده‌اند و اطلاعات دقیق‌تری در دسترس نیست.

بعضی از منابع نزدیک به رژیم اسرائیل هم در فضای مجازی مدعی شدند سردار قانی برای شرکت در مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله به بیروت سفر کرده بود و براثر حملات رژیم صهیونیستی مجروح شده است.

سردار قاآنی کیست؟
پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی در بغداد، مقام معظم رهبری سردار اسماعیل قاآنی را به سمت فرمانده نیروی قدس سپاه منصوب کردند. با وجود اینکه قاآنی برای ۱۲ سال به عنوان جانشین سردار سلیمانی در نیروی قدس سپاه خدمت کرده بود، اطلاعات کافی درباره وی به دلیل حضور رسانه‌ای کمرنگ در دسترس نبود.

سردار قاآنی تا پیش از دهه ۹۰ به ندرت در مجامع عمومی شرکت می‌کرد و رسانه‌ها اطلاعات زیادی درباره او منتشر نمی‌کردند. سردار اسماعیل قاآنی متولد مشهد است و ۶۲ سال سن دارد. او از سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه پاسداران در آمد. قاآنی با آغاز درگیری‌ها در کردستان در سال ۱۳۵۹ به این منطقه رفت. در طول هشت سال دفاع مقدس قاآنی در سمت‌های مختلفی در سپاه پاسداران حضور داشت. او تا سال ۶۶ فرمانده تیپ امام رضا (ع) بود و پس از آن نیز فرماندهی لشکر ۵ نصر را بر عهده داشت.


قاآنی در عملیات‌های مختلفی در جنگ تحمیلی نقش مهمی داشته که از جمله آنها می‌توان به عملیات عاشورا، آزادسازی ارتفاعات گارکونی و فسیل در شمال می‌ماک، عملیات والفجر هشت، تسخیر شبه جزیره فاو، عملیات کربلای یک، آزادسازی مهران، عملیات نصر هشت، استقرار نیرو‌های ایران در مائوت و کربلا پنج و تسخیر شلمچه اشاره کرد. آشنایی و نزدیکی قاآنی و سلیمانی هم به همان دوران جنگ تحمیلی و جلسات مناطق عملیاتی در سال ۶۱ بازمی‌گردد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
برگزیده
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
صفحه خبر بالای تصاویر