کد خبر: ۵۱۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹

تقاضای مسکن در کدام منطقه تهران بیش‌تر است؟

بیگی‌نژاد گفت: بیشترین میزان تقاضای مسکن مربوط به منطقه ۹ تهران با ۱۱۶ درصد بوده و کمترین آن هم مربوط به منطقه ۳ تهران بوده است.
تقاضای مسکن در کدام منطقه تهران بیش‌تر است؟

مخاطب۲۴- داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه عوامل بسیار مختلفی بر زنجیره صنعت ساخت‌وساز و مسکن تاثیر دارند گفت: مالکان و مشاوران املاک و همچنین عوامل تولید مسکن از جمله مصالح ساختمانی اثرات بسیار زیادی بر حوزه مسکن و قیمت آن دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تلاش بسیار زیادی از سوی مشاوران املاک برای افزایش تعداد قرارداد‌های مسکن صورت می‌گیرد چرا که افزایش تعداد قرارداد‌های مسکن، زمینه افزایش درآمد‌ها و در نتیجه نشان دهنده ثبات در بازار مسکن است.

او اظهار کرد: میزان تقاضای مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران در یک سال گذشته روند رو به رشدی داشته است و بیشترین میزان تقاضای مسکن هم مربوط به منطقه ۹ با ۱۱۶ درصد و کمترین میزان تقاضا هم مربوط به منطقه ۳ تهران با ۷.۴ درصد بوده است.

وی یادآور شد:سه منطقه ۱۲، ۱۶ و ۲۰ تهران هم روند رو به منفی داشته‌اند به طوری که در منطقه ۱۲ تهران که پیش از این شاهد رشد تقاضای مسکن بوده ایم ۷ ونیم درصد کاهش تقاضا وجود داشته و منطقه ۱۸ تهران هم بیش از ۸ درصد و منطقه ۱۶ هم ۲ درصد کاهش تقاضا داشته است.

او تاکید کرد: امیدوار هستیم در شرایط کنونی با توجه به افزایش میزان ساخت‌وساز و برنامه ریزی برای رشد قدرت خرید مسکن بتوانیم بازار آرامی را در این بخش تجربه کنیم.

برچسب ها: مشاوران املاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر