کد خبر: ۵۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱

بانوی ایرانی جایزه جهانی از جشنواره آمریکایی گرفت

شبنم مقدمی موفق به کسب یک جایزه جهانی در رشته بهترین بازیگر مکمل زن از جشنواره «عشق» شد. این جشنواره با موضوع صلح و کمک به کودکان هرساله در کشور امریکا برگزار می‌شود.
بانوی ایرانی جایزه جهانی از جشنواره آمریکایی گرفت

مخاطب۲۴- شبنم مقدمی که با فیلم «زنبورکارگر» به کارگردانی افشین صادقی در جشنواره بین الملی «عشق» حضور داشت، موفق شد جایزه بهترین بازیگر نقش مکل زن را از این جشنواره از آن خودش کند.

جشنواره بین‌المللی فیلم عشق در سال ۲۰۱۵ و با هدف معرفی فیلم‌های در زمینه صلح و کمک به کودکان جهان راه اندازی شده است. این جشنواره در ابتدا تنها از کشور‌های انگلسی زبان متقاضی می‌پذیرفت، اما از سال ۲۰۲۲ با هدف صلح جهانی فیلم‌هایی از همه جهان را در رقابت خود شرکت می‌دهد.


امسال هم از ایران در بخش آثار بلند سینمایی، سه فیلم «زنبور کارگر» به کارگردانی افشین صادقی، «زنی با ارابه چوبی» به کارگردانی خدادا جلالی و «آخرین تانگو با پری» به کارگردانی اشکان شاپوری، در این جشنواره جضور پیدا کردند که در نهایت فیلم افشین صادقی موفق شد در دو رشته بهترین بازیگر مکل زن (شبنم مقدمی) و بهترین فیلمبردار (روزبه راگا) برنده جایزه شود.

فیلم «زنبور کارگر» محصول سال ۱۳۹۸ است که پس از سه سال موفق شد شهریور ماه سال ۱۴۰۲ روی پرده برود. در این فیلم شبنم مقدمی نقش زنی به نام «الهام فروزنده» را بازی می‌کند که برای شرکت در انتخابات مجلس نامزد شده شده است. او در آستانه شروع تبلغاتش با یک چالش بزرگ مواجه می‌شود. پسر او بر اثر یک درگیری مردی را به قتل می‌رساند و او در صدد این برمی‌آید که از پسرش رفع اتهام کند.

شبنم مقدمی تاکنون موفق به کسب دو سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر برای فیلم‌های «امروز»، «زاپاس» و «نفس» شده و جوایزی هم از انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی، جشن حافظ و جشن سینمای ایران از آن خود کرده است.

برچسب ها: بازیگر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر