کد خبر: ۵۰۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷

تأمین و انتقال سریع حوالجات ارزی واردکنندگان؛ مزیت رقابتی حوزه ارزی بانک آینده

مدیر امور بین‌الملل بانک آینده، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شعب ارزی در بازه‌زمانی ۶ ماهه نخست سال، بر لزوم تلاش حرفه‌ای و همدلانه همکاران فعال در این حوزه با بهره‌گیری از مزیت‌های رقابتی موجود، تأکید کرد.
تأمین و انتقال سریع حوالجات ارزی واردکنندگان؛ مزیت رقابتی حوزه ارزی بانک آینده

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:سرکارخانم کلانترصادقی، مدیر امور بین‌الملل بانک‌آینده در مراسمی که به‌منظور رونمایی از دو محصول بانکداری نوین؛ «چکاد» و «ریال‌دیجیتال» با حضور مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره، مدیران امور و رؤسای ادارات مرکزی و شماری از رؤسای شعب این بانک، برگزار شد، عملکرد شعب ارزی و زیرمجموعه را مورد بررسی قرار داد.
خانم کلانترصادقی برگزاری مستمر جلسات ارزیابی عملکرد شعب ارزی را که از سوی معاونت امور شعب صورت می‌گیرد، نشان از حساسیت موضوع حوزه ارزی از نگاه مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک دانستند که این مهم، همواره در سخنان و رهنمود‌های ایشان، نمود می‌یابد.
مدیر امور بین‌الملل با اشاره کسب مجوز ۲ و ۳ بانک در حوزه ارزی خاطرنشان کردند: اگر چه حدود یک‌سال‌ونیم از دریافت این مجوز‌ها می‌گذرد و ما هم‌چنان در ابتدای راه هستیم، ولی با توجه به جذب نیرو‌های متخصص و باتجربه در شعب ارزی، امید داریم که سهم بیشتری را در بازار بین‌الملل از آنِ خود سازیم که این امید با افق‌های روشن در برنامه هفتم دولت جدید در رابطه با توسعه تجارت بین‌الملل پررنگ‌تر شده و پیش‌بینی می‌گردد که بتوان در چنین بستری، سهم درخوری از این بازار پرمنفعت را به‌خود اختصاص دهیم. ایشان تصریح کردند که این مهم تنها با تلاش صادقانه، رفتار حرفه‌ای و جدیت ما در این عرصه، حاصل خواهد شد.
سرکار خانم کلانترصادقی در ادامه به ابزار و مزیت‌های رقابتی بانک نیز در شرایط کنونی اشاره داشتند: از جمله مزیت‌های رقابتی بانک‌آینده، کارمزد‌های حداقلی در کارسازی وجوه ارزی می‌باشد. از سوی دیگر، سرعت تأمین و انتقال وجوه ارزی نسبت به سایر بانک‌ها نیز از دیگر مزیت‌های رقابتی بانک آینده به‌شمار می‌رود.

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقیف خودرو به خاطر روسری غیرقانونی است توقیف خودرو به خاطر روسری غیرقانونی است
محسن برهانی تاکید کرد: بر اساس مفاد قانونی، حتی مقام قضایی حق توقیف خودروی شهروندان به علت ارتکاب جرم کشف حجاب را ندارد. چرا که در قانون مجازات اسلامی و قوانین کیفری، مقام قضایی تنها می‌تواند در برخی موارد وسیله ارتکاب جرم را توقیف کند. در حالی که خودرو در جرم کشف حجاب، هرگز وسیله ارتکاب جرم نیست، بلکه محل ارتکاب جرم است.
پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد! پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد!
به حکم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ طرحی در تهران به صورت آزمایشی آغاز شده که کارت سوخت صاحبان خودرو را به حساب بانکی آنها متصل می‌کند.
یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان
دولت انگلیس اعلام کرده است که از پایان ماه جاری میلادی، بودجه نهاد تل ماما که از سال ۲۰۱۲ به‌عنوان مرکز اصلی ثبت و گزارش‌دهی موارد اسلام‌هراسی در این کشور فعالیت دارد، قطع خواهد شد.
این حقایق را به هیچکس نگویید! این حقایق را به هیچکس نگویید!
هفت حقیقت وجود دارد که فلسفه رواقی گری پیشنهاد می‌کند باید پیش خودمان نگه داریم.
صید ماهی در سواحل دریای مازندران صید ماهی در سواحل دریای مازندران
فصل صید ماهی از ۲۰ مهر ماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده است و تا اواسط فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. عمده صید در فصل پاییز مختص به ماهی استخوانی کفال و کپور میشود و در اوخر فصل زمستان ماهی استخوانی سفید صید میشود.
چگونه نبات تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟ چگونه نبات تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در کارگاه‌های غیرمجاز تولید نبات، از بلانکیت برای سفیدتر شدن و حذف زردی طبیعی نبات استفاده می‌شود، زیرا برخی از مصرف‌کنندگان، نبات کاملا سفید را باکیفیت‌تر می‌دانند.
النصر ۳-۰ استقلال النصر ۳-۰ استقلال
استقلال با شکست مقابل النصر از آسیا حذف شد
برگزیده
پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد! پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد!
به حکم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ طرحی در تهران به صورت آزمایشی آغاز شده که کارت سوخت صاحبان خودرو را به حساب بانکی آنها متصل می‌کند.
هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامک سراسری به همه شهروندان، نسبت به خرید طلای آنلاین و سوء استفاده کلاهبرداران هشدار داد.
اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است
رئیس قوه قضاییه گفت: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش، در زمره افتخارات نظام است؛ آن را به اغراض و تعلقات سیاسی و جناحی آلوده نکنیم؛ مقامات دولت قبل از جمله شهید رئیسی و آقای مخبر در این خصوص ورود مجدانه داشتند. البته اینکه افرادی بگویند درخصوص احکام صادره قانع نشدند، شاید درست باشد و ضرورت به تبیین‌گری بیشتر وجود داشته باشد؛ در هر صورت نکته مهم آن است که کاری که نتیجه همکاری قوه قضاییه و دولت سیزدهم است را خراب نکنیم؛ این جفا است.
صفحه خبر بالای تصاویر