کد خبر: ۵۰۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲

دیدار مدیرعامل بیمه حکمت صبا با فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران

در دیدار دکتر بهاری فر مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت بیمه حکمت صبا با امیرکیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت ارائه خدمات بیمه‌ای با کیفیت و متمایز به کارکنان ارتش تاکید شد.
دیدار مدیرعامل بیمه حکمت صبا با فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛امیرحیدری در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به مدیرعامل این شرکت و هیات همراه، بر اهمیت ارائه خدمات شایسته و مطلوب به کارکنان ارتش و نیروی زمینی تاکید کرد و گفت: امیدواریم شرکت بیمه حکمت صبا با خدمت رسانی و پاسخگویی به موقع، خدمات شایسته و مطلوبی را به کارکنان ارتش و نیروی زمینی ارائه نماید که با روند رو به رشدی که این شرکت در پیش گرفته است امیدواریم شاهد موفقیت‌های روزافزون آن نیز باشیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین بر اهمیت ارائه پوشش‌های بیمه‌ای متنوع تاکید کرد و گفت: امید است این شرکت با بهره مندی از تجربه مناسب و طرح‌های جدید در امر بیمه گری بتواند کمک شایانی را هنگام سیل، زلزله، آتش سوزی، تصادفات و ... به کارکنان خدوم ارتش جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید.

در ادامه دکتر بهاری فر ضمن تبریک ایام گذشته هفته دفاع مقدس و تشکر از امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش همیشه قهرمان اظهار داشت: با جلسات متعددی که در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران داشتیم، سعی داریم در حوزه‌های مختلف بیمه‌ای خدمات شایسته و متمایزی را به کارکنان محترم آن ارائه نماییم.

ایشان همچنین به عملکرد مالی مثبت شرکت بیمه حکمت صبا اشاره کرد و گفت: با عنایت به اطلاعات صورت‌های مالی در ۶ماهه اخیر، این شرکت در راستای سودمحوری حرکت مستمر و روبه رشدی را ادامه خواهد داد. دکتر بهاری فر همچنین به پرداخت سریع و به موقع خسارت‌های مربوط به کارکنان ارتش اشاره کرد و گفت: امروز با کارشناسی دقیق و پیگیری پرونده‌های خسارتی که مربوط به ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌باشد، این شرکت اقدامات مناسبی را برای پرداخت هر چه سریع‌تر خسارت به حادثه دیدگان انجام نموده است.

در پایان این دیدار، طرفین با اعلام آمادگی انجام هرگونه همکاری دوجانبه، بر برگزاری جلسات کارشناسی و فنی در جهت خدمت رسانی به کارکنان محترم ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد
مجمع عمومی سازمان ملل با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «راه‌حل دو کشوری» در ۲۲ سپتامبر به پیشنهاد عربستان موافقت کرد، اما اسرائیل و آمریکا با آن مخالفت کردند.
دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، با حضور در دیداری صمیمانه با معاونان اول سابق و خانواده‌های آنان، به تبادل نظر و گفت‌و‌گو درباره مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر
نماینده دانشگاه شریف در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی گفت: تا پایان آذرماه نسخه عمومی آزمایشی سکو رونمایی خواهد شد و امکان دسترسی همه مردم به این سرویس فراهم می‌شود.
بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید
بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید
شکایت رسمی رئیس جبهه اصلاحات از صداوسیما شکایت رسمی رئیس جبهه اصلاحات از صداوسیما
آذر منصوری با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای نظارت بر صداوسیما، از پخش برنامه‌های اتهام‌زننده و تحریف‌کننده علیه جبهه اصلاحات بدون فرصت پاسخگویی شکایت کرد.
کاربران در حال فرار از ویندوز ۱۱ و بازگشت به ویندوز ۱۰ هستند! کاربران در حال فرار از ویندوز ۱۱ و بازگشت به ویندوز ۱۰ هستند!
آمار جدید و نگران‌کننده از کاهش سهم بازار ویندوز ۱۱ خبر می‌دهد؛ چرا کاربران به جای ارتقا، در حال بازگشت به ویندوز ۱۰ و حتی ویندوز ۷ هستند؟
کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟ کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟
سامسونگ با انتشار آپدیت One UI 8 برای اولین عضو خانواده S25 همه را غافلگیر کرد. اما کدام مدل زودتر از پرچمداران این نسخه را دریافت می‌کند؟
برگزیده
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
صفحه خبر بالای تصاویر