کد خبر: ۵۰۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳

شعبه فرهنگیان بیمه معلم در استان قم افتتاح شد

شعبه فرهنگیان شرکت بیمه معلم در استان قم با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد اداره کل آموزش و پرورش این استان افتتاح شد.
شعبه فرهنگیان بیمه معلم در استان قم افتتاح شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل روابط عمومی بیمه معلم،مفید امینی، در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید، اعلام کرد: از توفیق خدمتگزاری به جامعه فرهنگیان عزیز کشور بسیار خرسندیم و امیدواریم بتوانیم به نحو شایسته‌ای پاسخگوی اعتمادی که به ما شده است، باشیم.

مدیرعامل بیمه معلم در ادامه افزود: با عنایت به نقش بی‌بدیل فرهنگیان عزیز در توسعه جامعه و تربیت نسل‌های آتی، حمایت از این قشر فرهیخته، وظیفه تمامی سازمان‌ها و نهاد‌ها است؛ با همین دیدگاه شرکت بیمه معلم شعبه فرهنگیان خود در استان قم را تاسیس کرده تا بتواند با تمام ظرفیت در جهت ارتقای رضایت فرهنگیان عمل کند.

امینی تصریح کرد: ارتقا و بهبود عملکرد فعالیت‌های شعب بیمه معلم در قبال تمامی بیمه‌گذاران به ویژه فرهنگیان عزیز یکی از اهداف اصلی شرکت بیمه معلم است. بر همین اساس، با ایجاد و توسعه شعب مختص به فرهنگیان در نظر داریم، این روند را استمرار ببخشیم.

لازم به ذکر است، شعبه فرهنگیان بیمه معلم در استان قم با مساحت ۲۴۰ متر و با حضور ۲ کارشناس بیمه معلم و ۷ ارزیاب خسارت افتتاح شده است. همچنین این شعبه شامل واحد پذیرش، مرکز تماس، ارزیابی خسارت، مقوم دارویی و پزشک معتمد مستقر است.

این شعبه به آدرس: شهر قم، باجک ۲، نبش کوچه ۵۸، آماده خدمت‌رسانی به فرهنگیان تحت پوشش بیمه معلم است.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر