کد خبر: ۵۰۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵

پزشکیان: اسرائیل اگر طور دیگری عمل کند پاسخ محکم‌تری خواهیم داد

رئیس جمهور در نشست خبری با امیر قطر گفت: اگر بخواهد رژیم صهیونیستی طور دیگری عمل کند پاسخی محکم‌تر خواهیم داد و این چیزی است که جمهوری اسلامی به آن پایبند است.
پزشکیان: اسرائیل اگر طور دیگری عمل کند پاسخ محکم‌تری خواهیم داد

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری ریاست جمهوری ایران و امیر قطر خاطرنشان کرد: ابتدا از میزبانی و پذیرایی مسئولین کشور قطر و امیر قطر سیار ممنونیم و از آنها تشکر می‌کنیم.
وی افزود: ما به دنبال توسعه روابط با دولت قطر هستیم و اراده مشترک دو کشور بر ارتقا سطح همکاری‌ها وجود دارد و می‌توانیم این را تقویت بکنیم.
وی در ادامه گفت: امیدوارم همکاری‌هایی که بین گروه‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف مثل راه‌های مواصلاتی، بهداشت و درمان، فرهنگ و اقتصاد مورد توجه قرار بگیرد و بتوانیم با همدیگر سرمایه‌گذاری‌های مشترکی در هر دو طرف داشته باشیم و این موضوع بتواند پیوند ما را افزایش بدهد.
پزشکیان تصریح کرد: ما آمادگی داریم که بتوانیم در رابطه با مسائل تکنولوژی و دیگر مسائل مثل امنیت منطقه صحبت بکنیم چرا که امنیت منطقه، امنیت همه ما مسلمانان است و ما به دنبال جنگ نیستیم و زمانی که بنده به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدم ر تمام صحبت‌ها تلاشم بر این بوده است که بگوییم ما به دنبال صلح و آرامشیم و هیچ کشوری هیچ منطقه‌ای با جنگ نمی‌تواند به توسعه برسد.
اهداف پلید رژیم‌صهیونیستی ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است
وی افزود: ما به دنبال جنگ نیستیم و این اسرائیل است که ما را وادار می‌کند که عکس‌العمل نشان بدهیم، اسرائیل مهمان ما را در تهران در روز تحلیف ترور کرد؛ به ما گفتند که شما صبر کنید ما می‌خواهیم صلح برقرار کنیم. اگر برخورد کنید صلح برقرار نمی‌شود و ما به خاطر صلح صبر کردیم، ولی این نامرد‌ها به جای اینکه دست از کشت و کشتار بردارند، جری‌تر شدند و هم در غزه و هم در لبنان جنایت‌های زیادی را مرتکب شدند که هیچ جانی در طول تاریخ به این شکل انجام نداده است و ما مجبور به پاسخ شدیم.
وی در ادامه گفت: اگر بخواهد رژیم صهیونیستی طور دیگری عمل کند پاسخی محکم‌تر خواهیم داد و این چیزی است که جمهوری اسلامی به آن پایبند است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اهداف پلید رژیم صهیونیستی ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است، اما ما باید از بحران جلوگیری بکنیم و کشور‌های اروپایی و آمریکایی باید کسی را که در منطقه کاشتند به او بگویند که دست از کشت و کشتار بردارد و منطقه را تبدیل به یک منطقه ناامن نکند که به نفع هیچ دولت و هیچ کسی نیست.
پزشکیان در پایان گفت: مجدداً از دولت عزیز و امیر گرامی قطر و مهمان نوازی که از ما داشتند و استقبالی که داشتند قدردانی می‌کنم و انشاءلله که این پیمان اخوت و برادری روز به روز محکم و قوی‌تر بشود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر