کد خبر: ۵۰۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲

پیش‌بینی زیدآبادی از واکنش اسرائیل به حمله موشکی سپاه

سفر امروز آقای پزشکیان به قطر و نوع واکنش اسرائیل به مذاکرات وی با طرف‌های مختلف، خود می‌تواند علامتی از جهت‌گیری رویداد‌های آینده باشد. در این میان اما، آن دسته از مدعیان ارزشی و انقلابی که با موجی از تخریب و تهدید و تهمت، پزشکیان و ظریف را عامل اصلی جلوگیری از پاسخ به اسرائیل متهم و آنان را لجن‌مال کردند، الان چه پاسخی به رفتار "ارزشمدارانۀ" خود دارند؟
پیش‌بینی زیدآبادی از واکنش اسرائیل به حمله موشکی سپاه

مخاطب ۲۴- احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب، در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «وضعیت برزخی!» نوشت: پس از عملیات غافل‌گیرانۀ موشکی ایران علیه اسرائیل، ابتدا دانیل هاگاری سخنگوی ارتش اسرائیل از حمله به «نقاطی در خاورمیانه پس از نیمه‌شب» سخن گفت، اما بلافاصله هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش، حرف او را تصحیح و یا به عبارتی از آن موضع عقب‌نشینی کرد و گفت؛ زمان و مکان و اهداف حملۀ متقابل به ایران را اسرائیل تعیین خواهد کرد.

با این حساب، به نظر می‌رسد اسرائیل برای عملی ساختن وعده تهدید خود شتاب یا آمادگی لازم را ندارد و این شاید فرصتی برای دیپلماسی به منظور کنترل اوضاع باشد.
به هر حال، منطقه ما پس از عملیات دیشب وارد وضعیتی برزخی شده که هر آن ممکن است به خزان جنگ تمام‌عیار و یا بهاری از آرامش نسبی منجر شود.

سفر امروز آقای پزشکیان به قطر و نوع واکنش اسرائیل به مذاکرات وی با طرف‌های مختلف، خود می‌تواند علامتی از جهت‌گیری رویداد‌های آینده باشد.

در این میان اما، آن دسته از مدعیان ارزشی و انقلابی که با موجی از تخریب و تهدید و تهمت، پزشکیان و ظریف را عامل اصلی جلوگیری از پاسخ به اسرائیل متهم و آنان را لجن‌مال کردند، الان چه پاسخی به رفتار «ارزشمدارانۀ» خود دارند؟

برچسب ها: احمد زیدآبادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد ضربه متقابل محکم خواهد خورد رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد ضربه متقابل محکم خواهد خورد
رهبر انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نماز عید فطر را در مصلای تهران اقامه کردند.
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان
برخی ادعا می‌کنند که حمام یخ می‌تواند با تاثیر معجزه‌وار سبب برطرف کردن بسیاری از مشکلات بدن انسان شود. در این مقاله نگاهی علمی به مشکلات و مزایای استفاده از حمام یخ خواهیم داشت.
مرکز بازپروری خرس سیاه آسیایی در کرمان راه‌اندازی می‌شود مرکز بازپروری خرس سیاه آسیایی در کرمان راه‌اندازی می‌شود
مدتی پس از انتشار گزارش‌هایی درباره وضعیت خرس سیاه آسیایی یا بلوچی در جنوب کرمان و ضرورت توجه بیشتر به این گونه در خطر انقراض، حالا محیط زیست استان می‌گوید قرار شده مرکز بازپروری و رهاسازی خرس سیاه در این خطه راه‌اندازی شود؛ خبر خوبی که می‌تواند نویدبخش رخداد‌های بسیار خوب‌تر دیگر نیز باشد.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
صعود رحمانی، فیروزپور و معصومی به فینال کشتی آزاد قهرمانی آسیا صعود رحمانی، فیروزپور و معصومی به فینال کشتی آزاد قهرمانی آسیا
۳ آزادکار ایران در ۵ وزن دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا با شکست رقبای خود راهی فینال شدند.
برگزیده
افاضات جدید ترامپ درباره ایران افاضات جدید ترامپ درباره ایران
رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی در ادامه لفاظی‌ها علیه تهران گفت، ایالات متحده در «چند هفته آینده» تعرفه‌های ثانویه‌ای بر ایران وضع خواهد کرد و این در صورتی است که در مذاکرات با تهران پیشرفتی حاصل نشود
ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم
رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران گفت: «مقامات آمریکایی و ایرانی درحال مذاکره هستند. اما اگر با ایران به توافق هسته‌ای نرسیم، این کشور را بمباران خواهیم کرد.»
پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است
رئیس جمهور با اشاره به اینکه «پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است»، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما همانگونه که از قبل هم هیچ‌گاه مسیر‌های گفتگوی غیرمستقیم از طرف جمهوری اسلامی بسته نشده بود، در این نامه نیز عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تأکید شده ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران و اعتماد‌ها بازسازی شوند.»
صفحه خبر بالای تصاویر