کد خبر: ۵۰۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸

از آخرین پرونده فساد در فوتبال چه خبر؟

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان گفت: تمام اشخاص و متهمین پرونده فساد در باشگاه فوتبال مس رفسنجان احضار شده‌اند و آخرین دفاعیات متهمین اخذ شده است.
از آخرین پرونده فساد در فوتبال چه خبر؟

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی ظهر امروز، چهارشنبه، در جمع خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت فساد در باشگاه فوتبال مس رفسنجان، اظهار داشت: تاکنون تمام اشخاص و متهمین این پرونده به دادسرای رفسنجان احضار شده‌اند و آخرین دفاعیات متهمین اخذ شده است.

وی با اشاره به اینکه به‌زودی کیفرخواست پرونده از سوی دادستان رفسنجان صادر خواهد شد، گفت: پرونده در مرحله پایانی رسیدگی در دادسرا قرار دارد و امیدواریم به‌زودی پس از بازگشت نیابت قضایی از یکی از استان‌های کشور، کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر شود.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: در آینده نزدیک پرونده فساد فوتبال از دادسرا به دادگاه خواهد رفت و رسیدگی به این پرونده با قاطعیت و بدون اغماض در دادگاه رفسنجان ادامه پیدا خواهد کرد.

برچسب ها: مس رفسنجان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر