کد خبر: ۵۰۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵

اطلاعیه اول سپاه درباره شلیک ده‌ها موشک بالستیک به اسرائیل

سپاه پاسداران اعلام کرد که با ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار داد.
اطلاعیه اول سپاه درباره شلیک ده‌ها موشک بالستیک به اسرائیل

مخاطب ۲۴- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره حمله ایران به اسرائیل منتشر شد.

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنتَقِمُونَ

امت بزرگ اسلامی ملت شریف و شهید پرور ایران لحظاتی قبل و پس از یک دوره خویشتن داری در برابر نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور مجاهد شهید دکتر اسماعیل حنیه توسط رژیم صهیونیستی و برابر حق کشور در دفاع مشروع از خود برابر منشور ملل متحد و تشدید شرارت‌های رژیم با حمایت آمریکا در قتل عام مردم لبنان و غزه و به شهادت رساندن مجاهد کبیر رهبر محور مقاومت و دبیرکل سرافراز حزب الله سید حسن نصرالله و شهادت فرمانده رشید و مستشار عالی سپاه پاسداران در لبنان سرلشکر پاسدار سید عباس نیل فروشان نیروی هوافضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار داد که جزئیات آن متعاقباً به استحضار خواهد رسید.

خاطرنشان می‌سازد این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است اخطار داده می‌شود چنانچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهند با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد؛ و من نصرا الا من عند الله العزیز الحکیم

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر