جیمی کارتر صدساله شد
جیمی کارتر، رئیسجمهور آمریکا در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و برنده جایزه صلح نوبل، امروز ۱۰ مهر، صد ساله شد. او اولین رئیسجمهور ایالات متحده است که به این سن میرسد.
مخاطب۲۴- کارتر از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ در کاخ سفید بود و پس از آن، برای بیش از چهار دهه در «مرکز کارتر» به فعالیتهای به گفته این مرکز، بشردوستانه و نظارت بر انتخابات در کشورهای مختلف پرداخت.
او بیش از ۸۰ سال از عمرش را در زادگاهش، شهر پلینز در ایالت جورجیا گذرانده و اکنون نیز در خانهاش در این شهر و در مراقبت خانگی به سر میبرد.
0
آخرین اخبار
پربازدید ها
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنیزاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غنيزاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را بهروزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوبترین مرورگر دنیا، میلیونها کاربر را بیخبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقههایی را برعهده گرفتهاند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
اعلام جزئیات بخشهای جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخشهای اصلی از جمله مسابقه بینالملل، جلوهگاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان بهعنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستینبار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیسجمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیریهای دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکلها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیریها و تصمیم سازیها در کشور به صورت جدیتر مورد مشورت قرار بگیرند.
