کد خبر: ۵۰۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹

۳۰۰۰۰ نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده قرار دارند.
۳۰۰۰۰ نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده

مخاطب۲۴- رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره اعزام زائران عمره مفرده به سرزمین وحی اظهار کرد: تاکنون حدود ۷۱ هزار نفر در سامانه سازمان حج و زیارت ثبت‌نام و اطلاعات خود را تکمیل کرده‌اند.

وی ادامه داد: از این تعداد، حدود ۳۰ هزار نفر علاوه بر تکمیل اطلاعات، کاروان‌های خود را نیز انتخاب کرده و وجه مربوطه را واریز کرده‌اند. این افراد اکنون در نوبت اعزام قرار دارند و از ۱۶ ایستگاه پروازی پیش‌بینی شده، عازم مکه و مدینه خواهند شد.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت تصریح کرد: تا به امروز بیش از ۶ هزار نفر به عمره مفرده مشرف شده‌اند و اعزام‌ها مطابق با جدول زمان‌بندی و توافقات انجام‌شده با شرکت‌های مجری در حال انجام است.

وی افزود: متقاضیان و علاقه‌مندان به سفر عمره، و همچنین افرادی که قبوض ثبت‌نام در اختیار دارند، می‌توانند بر اساس اولویت‌های اعلام‌شده به پرتال سازمان حج و زیارت مراجعه کنند یا به دفاتر خدمات زیارتی که در سراسر کشور فعال هستند، رجوع کرده و از شرایط سفر مطلع شوند.

وی اضافه کرد: متقاضیان و علاقه‌مندان به سفر عمره، و همچنین افرادی که قبوض ثبت‌نام در اختیار دارند، می‌توانند بر اساس اولویت‌های اعلام‌شده به پرتال سازمان حج و زیارت مراجعه کنند یا به دفاتر خدمات زیارتی که در سراسر کشور فعال هستند، رجوع کرده و از شرایط سفر مطلع شوند.

برچسب ها: حج عمره
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
برگزیده
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
صفحه خبر بالای تصاویر