کد خبر: ۵۰۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲
مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط عمومی بانک سینا اعلام کرد:

پانزدهم مهرماه آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا

مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط‌عمومی بانک سینا آخرین مهلت شرکت در هشمین دوره جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌ انداز بانک سینا را تا پانزدهم مهرماه سال جاری اعلام کرد.
پانزدهم مهرماه آخرین مهلت شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:مهرداد مرادخانی مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط‌عمومی بانک سینا، گفت: سپرده‌گذاران برای شرکت در هشتمین دوره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا، تنها هشت روز فرصت دارند.
وی با اشاره به این که حداقل موجودی جهت شرکت در قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز در دوره جاری، یک میلیون ریال خواهد بود، خاطرنشان کرد: جهت شرکت در قرعه‌کشی علاوه بر حفظ حداقل موجودی (صد هزار تومان)، مفتوح بودن حساب و داشتن حداقل موجودی در روز قرعه‌کشی ضروری است.
مرادخانی به جوایز این دوره از جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا اشاره کرد و بیان داشت: این بانک به پاس قدردانی از سپرده‌گذاران نیک‌اندیش، ۲۰۰ جایزه نقدی هر یک به ارزش ۲ میلیارد و پانصد میلیون ریال، پنج هزار جایزه نقدی هر یک به ارزش ۱۰ میلیون ریال و ۲۵۰۰۰ جایزه نقدی هریک به ارزش پنج میلیون ریال به سپرده‌گذاران اهدا خواهد نمود.
گفتنی است همه افرادی که در فاصله زمانی اول مهرماه ۱۴۰۲ تا پایان روز ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ دارای حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا با حداقل موجودی یک میلیون ریال باشند، در این جشنواره شرکت داده و از جوایز ارزنده آن بهره‌مند خواهند شد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر