کد خبر: ۵۰۸۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳

دو مولفه عابرپیاده و موتورسیکلت از بزرگراه حذف شود مرگ و میر کمتر می‌شود

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: اگر تردد عابرین پیاده و موتورسواران در اتوبان‌ها ممنوع شود؛ قطعا تعداد فوت‌شدگان بسیار کاهش پیدا می‌کند.
دو مولفه عابرپیاده و موتورسیکلت از بزرگراه حذف شود مرگ و میر کمتر می‌شود

مخاطب۲۴- سرهنگ احسان مومنی با اشاره به اینکه در شش ماه امسال، ۱۷ هزار و ۸۳۹ کروکی تصادفات در پایتخت تنظیم شده، اظهار کرد: این آمار‌ها به این معناست که همکاران ما روزی ۱۰۰ کروکی کشیده‌اند.

وی درباره میزان فوتی‌های تصادفات افزود: در بررسی‌های ما مشخص شد ۶۳ درصد تصادفات منجر به فوت در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد و در شش ماه نخست امسال، متأسفانه ۱۸۸ نفر در بزرگراه‌های تهران بر اساس تصادفات جان خود را از دست داده‌اند و در واقع روزی یک نفر در اتوبان‌ها کشته می‌شوند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین ۳هزارو۷۳۲ نفر، یعنی روزی ۲۰ نفر، در این تصادفات مجروح شده و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

وی گفت: در تحلیل این تصادفات مشخص شد که تنها ۱۹ درصد از فوتی‌ها راننده و سرنشین خودرو بوده‌اند و ۴۱ درصد فوتی‌ها موتورسوار و ۴۰ درصد نیز عابرین پیاده بوده‌اند.

مومنی با اشاره به اینکه‌ای کاش تردد عابرین پیاده و موتورسواران در اتوبان‌ها کاملا ممنوع می‌شد، گفت: عابرین پیاده حق تردد در بزرگراه‌ها را ندارند و برای عبور ایمن از عرض بزرگراه‌ها باید از پل عابر استفاده کنند. همچنین موتورسواران نیز نباید وارد اتوبان‌ها شوند، زیرا برخی بزرگراه‌ها همچون امام علی (ع)، شهید چمران و شهید ستاری شیب‌دار هستند که ممکن است موتور‌ها واژگون شوند. علاوه بر این، چون سرعت خودرو‌ها بالاست، هرگونه برخوردی ممکن است باعث مرگ شود.

وی افزود: اگر دو مولفه عابرپیاده و موتورسیکلت از محور‌های بزرگراهی ما حذف شود؛ ببینید که چه عدد بزرگی از تصادفات فوتی ما در شهر تهران کاهش پیدا می‌کند که ۸۱ درصد را شامل می‌شود.

برچسب ها: تصادفات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «رافائل گروسی تأیید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم کرد.»
چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟ چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟
این روز‌ها دیگر اینترنت به یکی از ارکان اصلی اقتصاد دیجیتال و ارتباطات جهانی بدل شده، ورود فناوری‌هایی مانند استارلینک می‌تواند زمین بازی را به‌کلی تغییر دهد. اما این فناوری در ایران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو شده که تنها فنی یا اقتصادی نیست؛ بلکه لایه‌های عمیق سیاسی و امنیتی نیز دارد.
ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم
سعید لیلاز، تحلیلگر سیاسی و اقتصادی، در گفت‌وگویی با شبکه افق با انتقاد از عملکرد‌های گذشته گفت: «ما در دو سه دهه اخیر، مردم را از خودمان پراکنده کرده‌ایم.»
اخراج مهاجران افغان از ایران اخراج مهاجران افغان از ایران
مساله مهاجران افغانستانی در ایران حالا وارد یک مرحله عجیب و پیچیده شده است، بازگشت چند ده هزار نفر از افغان‌های مقیم ایران به افغانستان، اما ابعاد مهم اقتصادی، سیاسی و امنیتی در پی دارد؛ که حتی اکنون و بعد از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل شاید بتوان گفت ابعاد امنیتی آن تا حد زیادی پیچیده‌تر نیز شده است.
در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟ در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟
در پنجمین روز از بازگشایی معاملات بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۱۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد تومان رسیده، با این حال بازار همچنان با غلبه عرضه مواجه است.
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
برگزیده
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های اخیر اینترنت پس از رفع محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بین‌الملل توضیحاتی ارائه داد.
صفحه خبر بالای تصاویر