کد خبر: ۵۰۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷

رایتل زیرساخت‌ها و فرایند‌های ذوب‌آهن اصفهان را هوشمندسازی می‌کند

تفاهم‌نامه همکاری مشترک رایتل و ذوب‌آهن اصفهان، از هلدینگ‌های وابسته به شستا برای هوشمندسازی زیرساخت‌ها و فرایند‌های ذوب‌آهن اصفهان به امضای طرفین رسید.
رایتل زیرساخت‌ها و فرایند‌های ذوب‌آهن اصفهان را هوشمندسازی می‌کند

به گزارش  مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی رایتل :آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شرکت خدمات ارتباطی رایتل و شرکت ذوب‌آهن اصفهان، از هلدینگ‌های وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) پنج‌شنبه ۵ مهرماه در حاشیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (ماینکس) برگزار شد. در این مراسم که حسین ملازاده مدیرعامل رایتل و مهدی کوهی مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان حضور داشتند، دو شرکت رایتل و ذوب‌آهن اصفهان در زمینه هوشمندسازی زیرساخت‌ها، فرایند‌ها و توسعه هوش مصنوعی صنعتی تفاهم همکاری ویژه منعقد کردند.

از اواخر سال گذشته، اقدامات مختلفی برای هوشمندسازی هلدینگ‌های شستا و تحول دیجیتال در آنها آغاز شده است. این تفاهم‌نامه، در راستای اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ارتقای جایگاه ایران در زمینه هوش مصنوعی و نیز مصوبات برنامه هفتم توسعه با هدف بهره‌مندی از ظرفیت‌های هوشمندسازی، هوش مصنوعی صنعتی، گسترش خدمات ارتباطی و تحول دیجیتال در هلدینگ‌های شستا و در نتیجه افزایش بهره‌وری و شفافیت منعقد شد.

محور همکاری در این تفاهم‌نامه، ارایه خدمات هوشمندسازی و ارتباطی توسط رایتل به ذوب‌آهن به‌منظور افزایش بهره‌وری، افزایش درآمد یا کاهش هزینه، کاهش خطا‌های انسانی، افزایش کارایی و بهبود تجربه مشتری است.

با امضای این تفاهم‌نامه طرفین حد اعلای تلاش خویش را برای گسترش توان ملی در زمینه موضوع تفاهم‌نامه و نیل به خوداتکایی ملی مبذول خواهند داشت.

برچسب ها: رایتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر