کد خبر: ۵۰۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
از ابتدای سال جاری تا ۷ مهرماه محقق شد؛

رشد ۵ درصدی تحویل محصولات گروه سایپا

گروه خودروسازی سایپا، از ابتدای سال جاری تا ۷ مهرماه و در قیاس با مدت مشابه سال گذشته، در تحویل محصولات رشد ۵ درصدی و در فروش خودرو‌ها افزایش ۳۵ درصدی را ثبت کرد.
رشد ۵ درصدی تحویل محصولات گروه سایپا

مخاطب24:گروه خودروسازی سایپا با وجود مشکلاتی که در مسیر تولید وجود دارد، توانست در تحویل و فروش خودرو به متقاضیان رشد مناسبی را ثبت کند، بر این اساس از ابتدای سال جاری تا ۷ مهرماه، این گروه صنعتی ۲۲۳ هزار دستگاه خودرو را تحویل مشتریان کرده است، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته این عدد ۲۱۴ هزار دستگاه خودرو بوده است؛ لذا در این حوزه رشد ۵ درصدی محقق شده است.

همچنین باید عنوان کرد که میزان فروش گروه سایپا در بازه زمانی عنوان شده رشد ۳۵ درصدی را تجربه کرده به گونه‌ای که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۷ مهرماه سال گذشته مجموع فروش گروه خودروسازی سایپا ۶۳ همت بود و در همین بازه زمانی در سال جاری به ۸۶ همت رسیده است.

موفقیت دیگری که در حوزه فروش گروه خودروسازی سایپا ثبت شده است، کاهش تعهدات معوق است. در ابتدای سال جاری، میزان تعهدات معوق گروه ۴۵ هزار دستگاه بوده و آخرین آمار‌ها تا ۳۰ شهریور ماه سال جاری نشان می‌دهد که تعهدات معوق به ۱۵ هزار دستگاه رسیده؛ از این‌رو در این حوزه بهبود ۶۶.۶ درصدی حاصل شده است.

تلاش گروه سایپا بر این است که خودرو‌های ثبت نامی بر اساس قرارداد منعقد شده، به مشتریان محترم تحویل شود و همچنین در مدت زمان کوتاه، تعهدات معوق شده به صفر برسد؛ بر این اساس گروه سایپا از تمام مشتریانی که تحویل خودروهایشان دچار تاخیر شده است، عذرخواهی می‌کند.

اقدام دیگری که گروه سایپا با مساعدت و همکاری سازمان ملی استاندارد در جهت تقاضا و رفاه حال مشتریان انجام داده، دریافت مجوز شماره‌گذاری مجدد برای محصولات کار است.

با تعاملی که بین گروه خودروسازی سایپا، سازمان‌های ملی استاندارد، محیط زیست و راهور صورت گرفته، از ۹ مهرماه فروش محصولات کار آغاز می‌شود؛ از این‌رو گروه سایپا از همکاری سازمان‌های یاد شده و سایر مجموعه‌ها که در این مسیر همراهی لازم را داشتند، تقدیر و تشکر می‌کند.

شاخص دیگری که نشان از بهبود شرایط تولید و فروش خودرو در گروه خودروسازی سایپا است، "زمان ماندگاری خودرو در پارکینگ‌ها" می‌باشد. سال گذشته مدت زمان ماندگاری خودرو در پارکینگ‌های گروه سایپا (از زمانی که خودرو آماده فروش است تا تحویل مشتریان می‌شود) ۲۵ روز بود که این عدد در سال جاری با وجود اینکه زمان فرآیند گواهی اسقاط به شاخص یاد شده افزوده شده است، مدت زمان ماندگاری در پارکینگ‌ها به ۱۵.۷۲ روز رسیده است.

با توجه به گزارش عملکرد یاد شده، گروه خودروسازی سایپا با برنامه‌های توسعه‌ای و برنامه‌ریزی منسجم و دقیق در تولید، در تلاش است ضمن بهبود کیفیت و تنوع بخشی به محصولات خود، شرایطی را فراهم کند که عرضه محصولات این گروه صنعتی افزایش پیدا کند و مردم با شرایط مناسب‌تری صاحب خودرو شوند.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر