کد خبر: ۵۰۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸

پیام رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در پی شهادت سید حسن نصرالله

دکتر ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها و مدیر عامل بانک‌ملی‌ایران در پی شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان سید حسن نصرالله پیامی را به شرح زیر صادر کرد:
پیام رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در پی شهادت سید حسن نصرالله

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

«من المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیه فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا»

«در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.»

رهبر بزرگ مقاومت اسلامی لبنان، سید حسن نصرالله رضوان‌الله تعالی علیه آسمانی شد و به قافله شهیدان پیوست.

آن سید عزیز که عمر با برکتش را در راه خدمت به اسلام و نبرد با دشمن صهیونیستی صرف کرد و در راه آرمان آزادی فلسطین، هرگز آرام و قرار نداشت، سرانجام به آرزوی دیرینه‌اش که شهادت در راه خدا بود رسید و جان عزیزش را بر سر عهد با پروردگارش فدا کرد.

امروز اگر چه داغدار شهادت این فرمانده بزرگ اسلام و یاران شهیدش هستیم، اما یقین داریم که از خون پاک این شهید سرافراز بنیان کاخ ستم صهیونیستی به لرزه در خواهد آمد و پرچم عزت و آزادگی رزمندگان اسلام بر فراز قدس شریف اشغالی به اهتزاز در می‌آید.

اینجانب به نمایندگی از طرف همکاران عزیز نظام بانکی کشور، این ضایعه بزرگ را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت به خصوص رزمندگان عزیز حزب‌الله لبنان تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه خداوند متعال زوال روز افزون اسراییل غاصب را آرزومندم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
بورس در انتظار جهش؛ آیا هفته دوم بهمن ۱۴۰۴ بازار را به اوج می‌رساند؟ بورس در انتظار جهش؛ آیا هفته دوم بهمن ۱۴۰۴ بازار را به اوج می‌رساند؟
شاخص کل بورس در حالی آخرین روز هفته تحت تأثیر افت نماد‌های بزرگ با کاهش همراه شد که شاخص هم‌وزن با افزایش تقاضا در سهام کوچک و متوسط صعود کرد. مهدی روزبهانی، کارشناس ارشد بازار سرمایه معتقد است: در چنین شرایطی، بورس هفته متعادلی را در پیش رو خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر