کد خبر: ۵۰۷۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶

بانک ملی ایران پیشرو در ترویج و توسعه فعالیت‌های ورزشی در شبکه بانکی است

بیژن نصرتی رئیس اداره کل رفاه و درمان و رئیس ستاد المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران با بیان این که افزایش سطح سلامتی و تندرستی بر افزایش کیفیت فعالیت کارکنان تاثیر می‌گذارد، گفت: مدیران ارشد بانک به سطح کیفی سلامتی کارکنان اهمیت زیادی می‌دهند که برگزاری بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی سراسری کارکنان بانک نیز در همین راستاست.
بانک ملی ایران پیشرو در ترویج و توسعه فعالیت‌های ورزشی در شبکه بانکی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:بیژن نصرتی با بیان این نکته که امروز ورزش ابعاد گسترده‌ای یافته و یکی از موضوعات مهم ورزش موضوع فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ تندرستی و سلامت جسم در سازمان هاست، ادامه داد: بانک ملی ایران نگاه جدیدی به ورزش ایجاد کرده است و در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ورزش در کشور و شبکه بانکی پیشگام و پیشرو است.

وی در ادامه با بیان این مطلب که نیروی انسانی متخصص و توانمند مهمترین دارایی هر سازمان موفقی است، اظهارداشت: مدیریت کارآمد و اثربخش منابع انسانی به منظور دستیابی به بهره وری پایدار، خلاقیت و نوآوری ضروری و از اهمیت بسزایی برخوردار است.

رئیس اداره کل رفاه و درمان بانک ملی ایران با بیان این که همواره حفظ دارایی‌ها و سرمایه‌های انسانی در بانک ملی ایران مورد توجه مدیران ارشد است، افزود: گسترش ورزش در سطح بانک، هم سطح سلامت جسم و تندرستی کارکنان را افزایش می‌دهد و هم نیازشان را به هزینه‌های درمان کاهش خواهد داد.

رئیس ستاد المپیاد ورزشی کارکنان بانک ضمن تشکر از حمایت‌های مدیران ارشد بانک برای فراهم کردن مقدمات برگزاری بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی سراسری کارکنان بانک با تقدیر از همه دست اندرکاران این المپیاد ورزشی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این گونه جشنواره‌های ورزشی بدون شک با ارتقای سطح سلامت و تقویت و بهبود قوای روحی و جسمی کارکنان، شاهد بهبود خدمات دهی کارکنان به مشتریان خواهیم بود.

نصرتی درباره برگزاری این رویداد مهم ورزشی اظهارداشت: برگزاری این رقابت‌ها هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای سلامتی و تندرستی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان بانک در سراسر کشور است.

وی در ادامه افزود: اقدامات مناسبی برای برگزاری این دوره از رقابت‌ها با همکاری همه اعضای ستاد انجام شده است که آثار مثبت این رقابت‌ها را بی‌شک در حُسن کار، فعالیت‌های روزانه و زندگی هر یک از همکاران ورزشکار شاهد خواهیم بود.

رئیس ستاد المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران در ادامه این گفتگو از دیگر اهداف برگزاری این رویداد مهم ورزشی و انجام رقابت‌ها را استعدادیابی، حمایت از قهرمانان، آموزش و نگاه ویژه به ترویج و توسعه ورزش، افزایش سطح سلامت و توان بدنی، روحیه بخشی، صمیمیت و همدلی میان کارکنان دانست.

وی با بیان این که مراسم افتتاحیه بیست و نهمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و دیگر مدیران ارشد بانک ملی ایران و همچنین مهمانانی از مقامات و مسئولان کشور در ورزشگاه امام رضا (ع) شهر مشهد مقدس برگزار می‌شود، افزود: در این دوره از رقابت ها، ۱۴۰۳ نفر از همکاران ورزشکار و مربیان آن‌ها در قالب ۹۰ تیم ورزشی از ۳۱ استان در ۹ رشته فوتسال، والیبال، شنا، شطرنج، تنیس روی میز، دو و میدانی، کشتی، بدمینتون و تیر اندازی از روز پنج شنبه ۱۲ مهرماه به مدت هشت روز در مشهد مقدس با هم رقابت خواهند کرد.

وی تاکید کرد: ستاد بیست و نهمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران متشکل از کمیته‌های مختلفی نظیر کمیته فنی، کمیته روابط عمومی واطلاع رسانی، حراست، کمیته بهداشت و درمان، کمیته تدارکات و پشتیبانی، کمیته مالی، کمیته هماهنگی و اسکان وظیفه برگزاری این دور از مسابقات را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: امروزه ورزش علاوه بر جسم انسان در ابعاد روحی، عاطفی، فلسفی، دینی و بسیاری از مسایل نقش دارد. وی بانک ملی ایران را در بین بانک‌های کشور در برگزاری چنین رویداد ورزشی پیشرو دانست و تصریح کرد: برندگان این المپیاد به مسابقات شبکه بانکی اعزام خواهند شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر