کد خبر: ۵۰۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۰
در نشست مشترک با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی مطرح شد:

تقویت خدمت‌رسانی به جامعه فرهنگیان، سرلوحه کاری بیمه معلم است

در نشست مشترک مدیر شعبه شرکت بیمه معلم در شهر بجنورد با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی بار دیگر بر اهمیت ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات‌رسانی به جامعه فرهنگیان به عنوان نخستین اولویت بیمه معلم تاکید شد.
تقویت خدمت‌رسانی به جامعه فرهنگیان، سرلوحه کاری بیمه معلم است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل روابط عمومی بیمه معلم،ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی، در این نشست ضمن قدردانی از همراهی بیمه معلم به این نکته اشاره کرد که با ارائه خدمات بیمه‌ای گسترده و تسریع روند پرداخت خسارت باید بر حفظ کرامت و جایگاه قشر فرهنگیان اهتمام ورزید.

او تاکید کرد: تکریم شایسته معلمان و حفظ حرمت و عزت فرهنگیان، در انعقاد قرارداد با شرکت‌های خدمات‌رسان همواره مهم‌ترین دغدغه ماست. در قرارداد پوشش بیمه نیز از این اصل غافل نشدیم و تلاش کردیم از خدمات شرکتی بهره‌مند شویم که به اندازه ما به این اصل اعتقاد دارد.

اکبری در ادامه افزود: آنچه طی ماه‌های اخیر شاهد بودیم، این است که این حساسیت نتیجه قابل قبولی داشته و خدمات و تلاش‌های شرکت بیمه معلم در جهت افزایش رضایتمندی فرهنگیان عزیز غیر قابل انکار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ استان در کشور از خدمات بیمه معلم برای فرهنگیان استفاده می‌کنند، افزود: بدون تردید، تداوم افزایش کیفیت این خدمات، علاوه بر ارتقای رضایت مشتریان فعلی، گستردگی بازار را نیز در پی خواهد داشت.

مهدی محمدرحیم‌زاده، مدیر شعبه بیمه معلم در شهر بجنورد نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: روزانه ۷۰۰ سند بیمه‌ای فرهنگیان عزیز در سامانه شرکت بیمه معلم بارگذاری می‌شود و همکاران ما در ستاد تلاش می‌کنند در سریع‌ترین زمان آنها را بررسی کنند و برای پرداخت خسارت اقدامات لازم را انجام دهند.

او با اشاره به تعدد مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه معلم نیز افزود: تعداد مراکز طرف قرارداد با بیمه معلم در استان خراسان شمالی به ۱۳۰ عدد رسیده است و ۳۳ دفتر نمایندگی بیمه معلم در این استان مشغول خدمات‌رسانی هستند تا کوچک‌ترین دغدغه‌ای برای فرهنگیان این استان باقی نماند.

رحیم‌زاده، گستردگی پوشش‌های بیمه‌ای و پرداخت خسارت در کوتاه‌ترین بازه زمانی را به عنوان دو محور اساسی فعالیت‌های بیمه معلم دانست و افزود: شرکت بیمه معلم با تاکید بر ارزش والای معلمان و تلاش برای خدمت‌رسانی بهتر به آنها، امیدوار است گامی موثر در جهت حمایت از جامعه فرهنگیان و ارتقای سطح کیفی زندگی آنها بردارد.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر