کد خبر: ۵۰۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲

پیام تسلیت مدیرعامل بانک توسعه تعاون در پی شهادت سید حسن نصرالله

محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در پیامی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را تسلیت گفت.
پیام تسلیت مدیرعامل بانک توسعه تعاون در پی شهادت سید حسن نصرالله

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون بسم الله الرحمن الرحیم

ان الله اشتری من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه یقاتلون فی سبیل الله فیقتلون و یقتلون وعداً علیه حقا فی التوریه و الانجیل و القرآن و من او فی بعهده من الله فاستبشرواببیعکم الذی با یعتم به و ذلک هم الفوز العظیم

خدا از مومنان جان‌ها و مال هایشان را خرید، تا بهشت از آنان باشد در راه خدا جنگ می‌کنند چه بکشند چه کشته شوند وعده‌ای که خدا در تورات و انجیل و قرآن داده است به حق به عهده اوست و چه کسی بهتر از خدا به عهد خود وفا خواهد کرد بدین خرید و فروخت که کرده اید شاد باشید که کام یابی بزرگ است.

فاجعه سهمگین شهادت رهبر سترگ مقاومت، سلاله پاک رسول الله و وارث و رهرو راستین مکتب ائمه اطهار جناب سید حسن نصرالله، چون خون پاک تمامی مجاهدان فی سبیل الله راهگشای خط عظیم و جبهه شکست ناپذیر مبارزان راه حقیقت خواهد بود.
رژیم خونخوار و سفاک اسرائیل با اقدام به ترور این اسطوره مقاومت و کشتار و هجمه به مردمان بی دفاع در لبنان سرافراز، طبق سنن الهی، انشالله در آستانه نابودی و ریشه کنی قرار خواهد گرفت.
اینجانب مصیبت شهادت آن سید عزیز را در پس چهل سال مجاهدت خالصانه نخست به پیشگاه امام عصر (عج) و سپس به محضر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه‌ای و تمامی آزادگان جهان تسلیت عرض می‌کنم. ما در سایه هدایت مقام ولایت آنسان که آن شهید شهیر ایستاد، مقاوم و شکست ناپذیر خواهیم ایستاد و از خداوند بزرگ می‌خواهیم که این خون‌های پاک را بستر ساز ظهور منجی و مصلح عالم، حضرت بقیه الله الاعظم مقدر فرماید؛ و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مومنین»
و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!

محمد شیخ حسینی

مدیرعامل بانک توسعه تعاون

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر