کد خبر: ۵۰۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶

نکونام: معتقدیم که بازی  برابر السد برای ما بازی آسانی نخواهد بود

سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران تاکید کرد: هدف اول ما در دیدار با السد قطر دفاع از جایگاه، قدمت و اصالت باشگاه استقلال در آسیا است

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب ۲۴- جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال در آستانه دیدار فردا (دوشنبه) استقلال مقابل السد قطر اظهار داشت: هدف اول ما دفاع از جایگاه، قدمت و اصالت باشگاه استقلال در آسیا است، با حفظ تمرکز و دقت کافی تلاش خواهیم کرد تا در بازی برابر السد به موفقیت دست پیدا کنیم. توقع هواداران استقلال کسب پیروزی در این بازی است و به همین دلیل ما با انرژی و توان فراوان به مصاف حریف نام آشنای خود خواهیم رفت تا با دست پر از میدان خارج شویم. ما یقین داریم بازی برابر السد، بازی آسانی برای استقلال نخواهد بود.


وی تصریح کرد:  تمرکز کافی برای دیدار مقابل السد را داریم. می‌دانیم تیم السد تیم قابل احترامی است. آنها برابر تیمی که ما در هفته نخست رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا در تهران موفق به شکست آن شدیم، عملکرد خوبی داشتند و در چارچوب رقابت‌های لیگ قطر، الغرافه را با اختلاف خوبی شکست دادند. به همین علت معتقدیم که بازی  برابر السد برای ما بازی آسانی نخواهد بود.

استقلال به دنبال فراموش کردن دربی؛ پرسپولیس در فکر اولین برد

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه توضیح داد: فردا نمایشی را ارائه خواهیم داد تا یک قدم دیگر به صعود نزدیک شویم. هدف اول ما، موفقیت و خلق یک اتفاق بزرگ در لیگ نخبگان آسیا است و به همین دلیل با تکیه بر این هدف بزرگ، برای پیروزی استقلال از هیچ تلاش دریغ نخواهیم کرد.

جواد نکونام در پایان گفت: پیش از دیدار برابر السد، با بررسی عملکرد و آنالیز این تیم تلاش کردیم با شناخت کامل به مصاف آنها بیائیم. ما شرایط این تیم در رقابت‌های لیگ قطر و بازی اول این تیم در لیگ نخبگان آسیا را با دقت و وسواس بررسی کردیم و به همین علت می‌گویم که این بازی برای هر دو تیم، بازی سخت و نفسگیری خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان
در چارچوب دیدارهای هفته‌ی هفتم لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف مس رفسنجان خواهد رفت.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
صفحه خبر بالای تصاویر