کد خبر: ۵۰۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹

پیام تسلیت مدیر عامل بانک آینده به مناسبت شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان

در پی شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، مدیرعامل بانک آینده با انتشار پیامی این حادثه دردناک را تسلیت گفتند.
پیام تسلیت مدیر عامل بانک آینده به مناسبت شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:در این پیام آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین
شهادت مظلومانه سید مقاومت، مجاهد نستوه و سردار دلاور جبهه مقاومت، سیدحسن نصرالله و همراهان گرامی ایشان، توسط رژیم غاصب صهیونیستی، باعث تأثر و تألم فراوان است.
شهادت این شهید والامقام را به محضر رهبر معظم انقلاب، مردم شریف ایران و ملت لبنان و جبهه مقاومت اسلامی و تمام آزادگان جهان تسلیت عرض می‌نمایم.
هواداران مقاومت به خوبی می‌دانند که مسیر جهاد، همان مسیر شهادت است و فداکاری در راه خدا، بخشی از جهاد است و بدون تردید با شهادت این بزرگ‌مرد شجاع، جنبش مقاومت از حرکت باز نخواهد ایستاد و خون وی، چراغی راه‌گشا برای همه آزادی‌خواهان و جویندگان حق و حقیقت خواهد بود.
بهمن اسکندری

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر