کد خبر: ۵۰۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳

دستگیری زمین‌خواران تهرانی/ کشف زمین‌های تصرف شده

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری ۲ متهم به زمین خواری در شرق تهران خبر داد و گفت: در پرونده این متهمان پنج هزار متر زمین خواری به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان مشاهده می شود.

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴-  سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص شد یکی از جاعلان حرفه ای اسناد دولتی با همکاری یکی از سردفتران دفترخانه های تهران اقدام به سندسازی و جعل دفاتر و انتقال یک قطعه زمین با متراژ بیش از 5 هزارمتر واقع در خیابان جانبازان غربی کرده است.

این مقام انتظامی عنوان داشت: در بررسی های انجام شده مشخصات متهمان به دست آمد و کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند.

سرهنگ افشاری افزود: چندی بعد یکی از متهمان که مسئولیت دفتر اسناد مذکور را بر عهده داشت، دستگیر و در تحقیقات انجام شده از وی و مواجهه با دلایل و مدارک مثبته و مستدل، در نهایت لب به اعتراف گشوده و پذیرفت با همکاری شخصی که از جاعلین حرفه ای و دارای چندین فقره پرونده جعل و زمین خواری و کلاهبرداری است، اقدام به سندسازی و جعل دفاتر و انتقال این زمین نسبت به تصرف آن اقدام کرده است.

دستگیری باند 6 نفره سقط‌ جنین در خراسان جنوبی

وی تصریح کرد: با توجه به اعتراف متهم، همدست وی نیز دستگیر و با اعتراف او نیز پرونده تکمیل و برای مرجع قضایی ارسال شد که در نهایت هر دو متهم برای تحقیقات بیشتر به دادسرا منتقل شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به این مطلب که کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی، ارزش ریالی این کلاهبرداری و جعل را بالغ بر140 میلیارد تومان اعلام کرده اند، از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره های 02166747343 ویا 09999871392 تماس بگیرند.

 

 
برچسب ها: کلاهبرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر