کد خبر: ۵۰۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
در حاشیه مراسم یادبود شهادت دبیرکل حزب الله لبنان؛

پاسخ ظریف درباره واکنش ایران به ترور سیدحسن نصرالله

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: واکنش ایران در زمان مناسب و به انتخاب ایران در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت خواهد گرفت و در سطح عالی آن حتماً تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش مشرق، محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور در حاشیه مراسم یادبود شهید سید حسن نصرالله که در دفتر حزب الله لبنان در تهران برگزار شد،‌ در جمع خبرنگاران اظهارداشت: فرمانده شهید سید حسن نصرالله یکی از بزرگترین شخصیت‌هایی بود که بنده در سی و چند سالی که افتخار آشنایی با وی را داشتم ملاقات کردم، این شهید نمونه شجاعت صداقت و همزمان درایت بود. وی گفت: شهید سید حسن نصرالله بسیار مدیر شجاعی بود، از خود گذشته بود، فرزند وی در این مسیر شهید شد و خم به ابرو نیاورد، شهید نصرالله همراه با شهید سید عباس موسوی و دیگر بزرگان حزب الله طعم تلخ شکست را برای اولین بار به صهیونیست چشاندند زمانی که صهیونیست‌ها را مجبور کردند به با ذلت از جنوب لبنان بدون هیچگونه شرط خارج شوند. معاون راهبردی رئیس جمهور تصریح کرد: این اولین باری بود که صهیونیست‌ها مجبور می‌شدند که خارج شوند و این خیلی برای آنها گران تمام شده و از همان زمان بود که اسرائیل کمر به شهید کردن سید حسن نصرالله بست و این درایت سید بود که این مدت توانست اسرائیل را ناکام بگذارد. ما شاهد بودیم که اسرائیل برای اینکه این جنایت را مرتکب شود چه تعداد زنان و کودکان بی‌گناه را در یک بمباران گسترده به شهادت رساند تا بتواند این بزرگ مرد مقاومت را به شهادت برساند. ظریف ادامه داد: حتماً سید حسن نصرالله به هدف خودش رسید و به جایگاه عالی که همواره منتظرش بود دست پیدا کرد و به یاران شهیدش رسید. مقاومت مردم منطقه و مردمی که اسرائیل جنایتکار را در غزه ۱۱ ماه گرفتار کردند ادامه دارد و در لبنان هم همین گونه خواهد بود و آنها نخواهند توانست با این گونه اقدامات ضدانسانی مقاومت را از پای درآورند. وی در پایان خاطرنشان کرد: واکنش ایران در زمان مناسب و به انتخاب ایران در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت خواهد گرفت و در سطح عالی آن حتماً تصمیم‌گیری خواهد شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».