کد خبر: ۵۰۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲

سرمایه بیمه حکمت صبا، از مبلغ ۳۱۱۳ میلیارد ریال به ۱۴۰۰۰ میلیارد ریال

اهمیت نقش موثر افزایش سرمایه در سودآوری پایدار، ارتقاء بیش از پیش سطح توانگری مالی و همچنین افزایش کیفیت ارائه خدمات به بیمه گذاران، هیات مدیره شرکت بیمه حکمت صبا را برآن داشت تا موافقت خود را جهت افزایش سرمایه شرکت اعلام نمایند.
سرمایه بیمه حکمت صبا، از مبلغ ۳۱۱۳ میلیارد ریال به ۱۴۰۰۰ میلیارد ریال

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛هیات مدیره شرکت بیمه حکمت صبا، با افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۳۱۱۳ میلیارد ریال به ۱۴۰۰۰ میلیارد ریال معادل ۳۵۰درصد از محل آورده نقدی سهامداران موافقت کرد.
دکترحجت بهاری فر که به تازگی سکان هدایت این شرکت را برعهده گرفته درخصوص این افزایش سرمایه گفت: شرکت بیمه حکمت صبا در راستای اجرای مصوبه هیات وزیران و همچنین ابلاغ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعیین حداقل سرمایه برای شرکت‌های بیمه‌ای، موضوع افزایش سرمایه را در دستور کار خود قرار داد و می‌توان گفت این شرکت اولین شرکتی است که بلافاصله بعد از ابلاغ این مصوبه نسبت به اجرای آن اقدام نموده است.
وی معتقد است این افزایش سرمایه موجب ارتقای رتبه توانگری مالی، تأمین منابع جهت توسعه فعالیت‌های آتی شرکت و همچنین حفظ و ارتقای سهم بازار کمک می‌کند.
دکتر بهاری فر در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت پس از اخذ مجوز از سازمان بورس و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مدت کوتاهی از تاریخ برگزاری مجمع فرصت دارد تا نسبت به عملی نمودن این افزایش سرمایه اقدام نماید.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر