کد خبر: ۵۰۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
با حضور مقامات استان آذربایجان شرقی و مدیرعامل ساپکو برگزار شد

آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات لوازم و مجموعه خودرو تبریز با حضور سرپرست استانداری آذربایجان شرقی، معاون امور اقتصادی استانداری، رییس سازمان صمت این استان، مدیرعامل شرکت ساپکو و همچنین هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم‌یدکی تبریز آغاز به کار کرد.
آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز

مخاطب24:ساپکو به‌عنوان راهبر زنجیره تامین گروه صنعتی ایران‌خودرو، با مشارکت ۲۲ سازنده مطرح کشور با رویکرد ارتقای تعاملات با قطعه‌سازان شمال غرب کشور، معرفی جدید‌ترین توانمندی‌ها و دستاورد‌های خود و نیز اعلام نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های ساخت داخل قطعات و تعمیق خودکفایی که شماری از آنها در قالب میز‌های ساخت داخل در غرفه ساپکو به معرض نمایش گذاشته شده است در سالن شهریار در مساحتی بالغ بر ۱۷۰۰ متر مربع حضور یافت.

در جریان این مراسم، سرپرست استانداری تبریز و سایر مقامات سیاسی، اقتصادی استان آذربایجان شرقی با استقبال کیانوش پورمجیب، مدیرعامل ساپکو در جریان به‌روز‌ترین دستاورد‌ها و توانمندی‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو و شبکه تامین از جمله موتور‌های EF۷PLUS، گیربکس شش‌دنده MT۶ و همچنین فرایند تامین نخستین کراس‌اوور ملی ایران، ری‌را که در این نمایشگاه در معرض دید عموم است، قرار گرفتند.

در حاشیه مراسم افتتاح این نمایشگاه، قفل یکپارچه دناپلاس محصول شرکت مهندسی پیوند مبتکر پارس که با ضریب ایمنی بالا موفق به اخذ گواهی‌نامه ECE R۱۱ شده است، رونمایی شد.

تراب محمدی، سرپرست استانداری تبریز به همراه مدیرعامل ساپکو ضمن رونمایی از این قطعه، از سایر غرفه‌ها بازدید کرد و در جریان تازه‌ترین دستاورد‌های شبکه تامین ایران‌خودرو قرار گرفت.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز در سه سالن شهریار، امیرکبیر و پروین اعتصامی، با حضور ۲۰۰ شرکت فعال در حوزه‌های تامین و تولید خودرو از سوم تا هفتم مهرماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر