کد خبر: ۵۰۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
با حضور مقامات استان آذربایجان شرقی و مدیرعامل ساپکو برگزار شد

آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات لوازم و مجموعه خودرو تبریز با حضور سرپرست استانداری آذربایجان شرقی، معاون امور اقتصادی استانداری، رییس سازمان صمت این استان، مدیرعامل شرکت ساپکو و همچنین هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم‌یدکی تبریز آغاز به کار کرد.
آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز

مخاطب24:ساپکو به‌عنوان راهبر زنجیره تامین گروه صنعتی ایران‌خودرو، با مشارکت ۲۲ سازنده مطرح کشور با رویکرد ارتقای تعاملات با قطعه‌سازان شمال غرب کشور، معرفی جدید‌ترین توانمندی‌ها و دستاورد‌های خود و نیز اعلام نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های ساخت داخل قطعات و تعمیق خودکفایی که شماری از آنها در قالب میز‌های ساخت داخل در غرفه ساپکو به معرض نمایش گذاشته شده است در سالن شهریار در مساحتی بالغ بر ۱۷۰۰ متر مربع حضور یافت.

در جریان این مراسم، سرپرست استانداری تبریز و سایر مقامات سیاسی، اقتصادی استان آذربایجان شرقی با استقبال کیانوش پورمجیب، مدیرعامل ساپکو در جریان به‌روز‌ترین دستاورد‌ها و توانمندی‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو و شبکه تامین از جمله موتور‌های EF۷PLUS، گیربکس شش‌دنده MT۶ و همچنین فرایند تامین نخستین کراس‌اوور ملی ایران، ری‌را که در این نمایشگاه در معرض دید عموم است، قرار گرفتند.

در حاشیه مراسم افتتاح این نمایشگاه، قفل یکپارچه دناپلاس محصول شرکت مهندسی پیوند مبتکر پارس که با ضریب ایمنی بالا موفق به اخذ گواهی‌نامه ECE R۱۱ شده است، رونمایی شد.

تراب محمدی، سرپرست استانداری تبریز به همراه مدیرعامل ساپکو ضمن رونمایی از این قطعه، از سایر غرفه‌ها بازدید کرد و در جریان تازه‌ترین دستاورد‌های شبکه تامین ایران‌خودرو قرار گرفت.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تبریز در سه سالن شهریار، امیرکبیر و پروین اعتصامی، با حضور ۲۰۰ شرکت فعال در حوزه‌های تامین و تولید خودرو از سوم تا هفتم مهرماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر