کد خبر: ۵۰۶۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸

خبر خوب وزیر راه و شهرسازی برای بانک مسکن

دکتر فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در جلسه با مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها گفت: «خوشبختانه رقم خوبی برای تزریق منابع به بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات مسکن تعیین شده است که به زودی از سوی بانک مرکزی پرداخت خواهد شد.»
خبر خوب وزیر راه و شهرسازی برای بانک مسکن

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :به رغم تصویب افزایش سرمایه یکصد همتی بانک مسکن در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برای تداوم نهضت ملی و با وجود پیگیری‌های صورت گرفته از سوی بانک مسکن، این قانون تاکنون به مرحله اجرا در نیامده بود.

رصد عملکرد شبکه بانکی در طرح نهضت ملی مسکن نشان می‌دهد که بانک مسکن با بالاترین میزان پرداختی به بیش از ۱۰۰ درصد تعهدات خود در این طرح عمل کرده است. این بانک با امضای قرارداد بیش از ۳۷۳ هزار واحد نهضت ملی مسکن، تامین مالی ۱۷۲ همتی (بدون احتساب افزایش تسهیلات تا ۵۵۰ میلیون تومان) را متعهد شده و تاکنون بیش از ۱۰۲ همت برای پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن به سازندگان پرداخته است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از نشست روز دوشنبه دکتر فرزانه صادق با مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها که برای بررسی موانع اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه بخش مسکن کشور برگزار شد؛ وزیر راه و شهرسازی همچنین تاکید کرد: «"تولید مسکن" تکلیفی است که از سال‌های قبل شروع شده و در دولت چهاردهم سرلوحه بخشی از مهمترین اقدامات وزارت راه است. مردم عزیز ما مستحق خانه دار شدن هستند. اگرچه دولت عوض شده، اما به یک میلیون متقاضی که برای مسکن در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کرده‌اند و شرایط لازم را داشتند؛ تعهد داریم که برایشان مسکن تهیه کنیم.»

وی ادامه داد: «این تعهد به ما ارث رسیده و باید با جدیت آن را محقق کنیم. در بخش مسکن و تعهدی که به مردم داریم، شوخی نداریم و هیچ اهمالی در این خصوص پذیرفته نیست.»

دکتر صادق همچنین در سخنان خود بر لزوم انجام اصلاح در رویه ارزیابی عملکرد استان‌ها در موضوع مسکن و شهرسازی، اهمیت مقایسه عملکرد هر استان با گذشته خود و نه با استان‌های دیگر و نیز ارائه آمار صحیح و واقعی در طرح نهضت ملی تاکید کرد.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد
سخنگوی دولت دربارهامکان غنی‌سازی، پیام رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان، اقدامات اقتصادی و رفاهی دولت، یارانه‌ها و پروژه‌های انرژی توضیح داد و به مردم اطمینان داد.
سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین
با کاهش شدید قیمت بیت‌کوین، ارزش بازار آن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت و نگرانی‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال افزایش پیدا کرد.
ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه! ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه!
ایگور سرگیف بار دیگر به پرسپولیس لینک شد
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر