کد خبر: ۵۰۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۸

به اروپایی‌ها اعلام کردیم که ما برجام را پاره نکردیم آنها هم پذیرفتند

پزشکیان به موضوع برجام اشاره کرد و توضیح داد: درباره برجام گفتگو‌هایی انجام شد، دغدغه‌های خود را با کشور‌های اروپایی مطرح کردیم و قرار شد وزرای امور خارجه این مساله را دنبال کنند. اعلام کردیم که ما برجام را پاره نکردیم و این ترامپ بود که این کار را کرد، آنها نیز پذیرفتند. تلاش بر این است که با گفتگو این روند و تحریم‌ها و روندی که در کشور ما ایجاد کرده‌اند را پیگیری کنیم.
به اروپایی‌ها اعلام کردیم که ما برجام را پاره نکردیم آنها هم پذیرفتند

مخاطب ۲۴-رئیس جمهور با بیان اینکه سفر نیویورک، سفر پربرکتی بود گفت: فرصتی داشتیم که با سران کشور‌ها گفتگو کنیم و دغدغه خود از غزه و فلسطین و لبنان را با دیگران در میان گذاشتیم. مسعود پزشکیان در بدو ورود به تهران گفت: قرار شد در آینده جلساتی با کشور‌ها اسلامی داشته باشیم و بیانیه و اعتراضات خود را اعلام کنیم و تصمیماتی نیز گرفته شود.

وی ادامه داد: در این سفر، با رئیس شورای اروپا و سران کشور‌های اروپایی صحبت کردیم، اما آنها می‌گفتند که ما جنایات اسرائیل را محکوم کرده‌ایم، اما آمریکا هم باید مساله را حل کند و نتانیاهو که نمی‌شود نام انسان را بر او گذاشت.

رئیس جمهور ادامه داد: این مسائل را در صحن سازمان ملل و در دیدار‌هایی که داشتیم بیان کردیم، همه اظهار همدری می‌کردند، اما با همدردی مشکل حل نمی‌شود.

وی گفت: در کشور ما و کشور‌های دیگر از اتفاق ساده‌ای رخ دهد زمین و زمان را به هم می‌دوزند که حقوق بشر زیر پا گذاشته شده است، اما همین‌ها در مقابل جنایات اسرائیل و کشتار صد‌ها نفر سکوت می‌کنند و توجیه می‌کنند.

رئیس جمهور به دیدار‌های خود با سران کشور‌های همسایه پرداخت و اظهار داشت: با روسای جمهور و نخست وزیران کشور‌های همسایه دیدار داشتیم، قرار شد درباره اهداف خود در برنامه با آنها توافقاتی داشته باشیم.

وی افزود: این سفر فرصت مناسبی بود که در دیدار با مقامات سایر کشورها، برنامه‌های برای دیدار در کشور‌های همسایه و کشور‌های اروپایی بگذاریم.

پزشکیان به موضوع برجام نیز اشاره کرد و توضیح داد: درباره برجام گفتگو‌هایی انجام شد، دغدغه‌های خود را با کشور‌های اروپایی مطرح کردیم و قرار شد وزرای امور خارجه این مساله را دنبال کنند. اعلام کردیم که ما برجام را پاره نکردیم و این ترامپ بود که این کار را کرد، آنها نیز پذیرفتند. تلاش بر این است که با گفتگو این روند و تحریم‌ها و روندی که در کشور ما ایجاد کرده‌اند را پیگیری کنیم.

وی افزود: قرار شد وزارت امور خارجه ما و کمسیون‌های مشترک به صورت عملیاتی درمنطقه ارتباطات را از نظر اقتصادی و امنیتی و سیاسی و فرهنگی دنبال کنند.

رئیس جمهور گفت: کارگروه مشخصی با چین شکل گرفته و مصوباتی که در دولت شهید رئیسی انجام شده بود، پیگیری و عملیاتی شود.

پزشکیان به دیدار خود با ایرانیان مقیم آمریکا نیز اشاره کرد و توضیح داد: با ایرانیان مقیم آمریکا جلسه داشتیم نشستی هم با نمایندگان ادیان و مذاهب مختلف برگزار کردیم، با نمایندگان مراکز علمی و نخبگان آمریکا جلسه گذاشیم که جلسه بسیار خوبی بود و دیدگاه ما را از نزدیک شنیدند. مردم آمریکا آنچه از رسانه یا صدای بیگانه می‌شنوند با آنچه با گفتگو می‌تواند خود را ظاهر کند خیلی فرق داشت.

پزشکیان تأکید کرد: ایرانیان مقیم آمریکا دغدغه‌هایی داشتند که در داخل کشور تلاش می‌کنیم آنها را برطرف کنیم تا بتوانند راحت به کشور تردد کنند و جوی که در آنجا درست شده، ببینند که اینگونه نیست.

وی اظهار داشت: دساورد‌هایی که در این سفر داشتیم، کار چند ماه ما را سبک کرد، چون باید با رؤسای کشور‌های خارجی درباره مسائل مختلف گفتگو می‌کردیم، اما در این سفر فرصتی بود تا در این ۳ روز بیش از ۲۷ دیدار مختلف و دو سخنرانی رسمی در سازمان ملل داشتیم.

رئیس جمهور گفت: امیدواریم در ادامه با گفتگو‌هایی که شکل گرفته، راه را ادامه دهیم و پیام صلح و صداقت و انسانیت را که آنها به دروغ می‌گویند معتقدیم، ما در عمل پیاده کنیم.  

برچسب ها: برجام پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
صفحه خبر بالای تصاویر