کد خبر: ۵۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
ایران ۳-۴ مراکش؛

خداحافظی غیرمنتظره با جام جهانی فوتسال!

تیم ملی فوتسال ایران با شکست مقابل مراکش از جام جهانی حذف شد
خداحافظی غیرمنتظره با جام جهانی فوتسال!

مخاطب۲۴- در ادامه بازی‌های مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ و در روز سوم این مرحله، ایران از ساعت ۱۶ به مصاف مراکش رفت که با شکست تلخ ۴ بر ۳ حذف شد.

ایران در مرحله گروهی در گروه F با پیروزی مقابل گواتمالا، ونزوئلا و فرانسه با ۹ امتیاز کامل راهی دور حذفی شد. مراکش نیز در گروه E با پیروزی مقابل تاجیکستان و پاناما و شکست مقابل پرتغال با ۶ امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله حذفی رسید.

ترکیب اولیه ایران: باقر محمدی، محمدحسین درخشانی، مسلم اولاد قباد، سالار آقاپور، حسین طیبی
ترکیب اولیه مراکش: عبدالکریم آنبیا، سوفیان بوریت، ادریس ال فنی، آناس آیان، سوفیان مسرار

گزارش بازی

در دقایق ابتدایی بازی و در دقیقه ۴ درخشانی روی پاس اولاد قباد گل اول ایران را به ثمر رساند که تنها ۳ دقیقه بعد خالد بوزید گل تساوی را زد تا بازی ۱ بر ۱ شود. در ادامه در دقیقه ۱۲ روی اشتباه بازیکنان ایران و گل به خودی رفیعی پور، مراکش به گل دوم رسید. در ادامه روی اشتباه محمدی مراکش گل سوم را هم به ثمر رساند. در دقایق پایانی نیمه اول و در حالی که به نظر می‌رسید تمرکز بازیکنان ایران از دست رفته است، در دقیقه آخر بازیکنان مراکش با یک ضربه والی زیبا گل چهارم را به ثمر رساندند. در آغاز نیمه دوم شاگردان شمسایی بازی را محکم شروع کردند و در همان ابتدا حسین طیبی گل دوم ایران را زد. تنها یک دقیقه بعد نیز اولادقباد گل سوم را زد. در ادامه بازیکنان ایران فشار زیادی به دروازه رقیب آوردند و تا لحظات آخر به دنبال زدن گل تساوی بودند که در نهایت ایران با شکست ۴ بر ۳ از مسابقات حذف شد.

برچسب ها: فوتسال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر