کد خبر: ۵۰۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷

چرا مرز‌های زمینی جمهوری آذربایجان بسته است؟

الهام علی‌اف اعلام کرده که مرز‌های زمینی جمهوری آذربایجان به دلیل تهدیدات امنیتی بسته مانده‌اند؛ اما رئیس شورای ملی نیرو‌های دموکراتیک آذربایجان این ادعا را رد کرده و بسته ماندن مرز‌ها را بهانه‌ای برای ایجاد یک جامعه بسته مانند اتحاد جماهیر شوروی دانست.
چرا مرز‌های زمینی جمهوری آذربایجان بسته است؟

مخاطب ۲۴- «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان، روز دوشنبه اعلام کرد که بسته ماندن مرز‌های زمینی این کشور به دلیل تهدیدات امنیتی است.
«جمیل حسنلی» رئیس شورای ملی نیرو‌های دموکراتیک آذربایجان در واکنش به این اظهارات، این ادعا را نادرست خواند و گفت: چرا در تصمیم نخست‌وزیر آذربایجان، بسته ماندن مرز‌های زمینی به دلیل همه‌گیری (پاندمی) ذکر شده است؟ اگر تهدیدات خارجی وجود دارد، باید این موضوع برای مردم توضیح داده شود. آیا تهدیدات خارجی تنها مختص آذربایجان است؟ چرا مرز‌های گرجستان، ترکیه، ارمنستان، ایران، حتی روسیه و اوکراین که در حال جنگ هستند، بسته نیست؟

او اظهارات الهام علی‌اف درباره تهدیدات خارجی را بهانه‌ای برای بسته نگه‌داشتن مرز‌ها دانست و گفت: نه همه‌گیری و نه تهدیدات خارجی وجود ندارد. دولت می‌خواهد همانند اتحاد جماهیر شوروی در دهه‌های ۳۰ و ۵۰ قرن گذشته، یک جامعه و دولت بسته ایجاد کند. این اقدام برخلاف قانون اساسی جمهوری آذربایجان است؛ زیرا در قانون اساسی، آزادی حرکت برای مردم تضمین شده است. دوم اینکه اگر تهدیدات خارجی وجود دارد، آیا این تهدیدات از طریق حمل‌ونقل هوایی نمی‌تواند اعمال شود؟ آیا تنها از طریق مرز‌های زمینی امکان‌پذیر است؟ در واقع، این اقدام ناشی از تمایلات استبدادی و تمامیت‌خواهانه است؛ زیرا مدیریت یک کشور بسته و جدا از جهان آسان‌تر است.

حسنلی همچنین اشاره کرد که الهام علی‌اف در ۲۳ آوریل بسته ماندن مرز‌ها را با تهدیدات خارجی مرتبط دانسته بود، اما در فرمان «علی اسدوف» نخست‌وزیر آذربایجان در ۲۴ ژوئن، همه‌گیری کرونا به عنوان دلیل ذکر شد.

او پرسید: علی‌اف راست می‌گوید یا اسدوف؟ به طور کلی، چرا به مردم اطلاعات نادرست داده می‌شود؟

برچسب ها: الهام علی اف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر