کد خبر: ۵۰۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
با تاکید بر افزایش عمق ساخت داخل و بومی سازی تجهیزات صنعت مس صورت گرفت؛

بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از نمایشگاه ماینکس ۲۰۲۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور در سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی «ماینکس ۲۰۲۴»، از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از نمایشگاه ماینکس ۲۰۲۴

مخاطب24:دکتر حسین مدرس خیابانی همزمان با دومین روز برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معدن و صنایع معدنی «ماینکس ۲۰۲۴»، با حضور در مصلی تهران از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران و برخی دیگر از غرفه‌ها بازدید و در جریان فعالیت شرکت‌های حوزه معادن و صنایع معدنی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در بازدید از این نمایشگاه، موضوع افزایش عمق ساخت داخل و بومی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت مس را مورد تاکید قرار داد و گفت: هر شرکت داخلی که بتواند تجهیزات مورد نیاز این صنعت را بومی‌سازی کند، می‌تواند با شرکت ملی مس قرارداد همکاری منعقد کند.

در بازدید دکتر مدرس خیابانی، شهریار متوکل عضو هیات مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی، کیومرث مبلغ ناصری معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید، مجید هاتف معاون مالی و اقتصادی، مهدی اهرابی سرپرست معاونت منابع انسانی و پشتیبانی و همچنین جمعی از مدیران و مشاوران شرکت ملی صنایع مس ایران نیز حضور داشتند.

غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران به همراه مجتمع‌های تولیدی و شرکت‌های تابعه در شبستان اصلی مصلی امام خمینی (ره) واقع شده است و تا پنجم مهرماه میزبان علاقه‌مندان به حوزه معدن و صنایع معدنی خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر