کد خبر: ۵۰۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه‌اندیشان مس، جدیدترین وضعیت بازار و سهام مس را تشریح کرد؛

پیشتازی ارزش بازار سهام «فملی» در ۵ ماه اخیر

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که شرکت ملی مس ایران در پنج ماهه اخیر به طور میانگین بیشترین ارزش بازار بورس اوراق بهادار را از آن خود کرده است.
پیشتازی ارزش بازار سهام «فملی» در ۵ ماه اخیر

مخاطب24:مصطفی زه‌تابیان با بیان این مطلب اظهار کرد: شرکت ملی مس ایران در پنج ماهه اخیر به طور میانگین ارزش بازاری معادل ۵۴۹ همت داشته و در این مدت رتبه نخست را کسب کرده است. این رقم از رتبه دیگر شرکت‌های بزرگ بازار سهام شامل شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس و فولاد مبارکه پیشی گرفته است. همچنین بررسی میانگین ارزش بازار فملی طی سه ماهه و چهار ماهه اخیر نیز حاکی از پیشتازی این شرکت در بازار سهام دارد و فقط در یک ماه اخیر، رتبه این شرکت در بازار سهام با اختلاف اندکی با هلدینگ خلیج فارس جابه‌جا شده است.

وی گفت: میانگین ارزش بازار فملی، فولاد مبارکه و هلدینگ خلیج فارس در پنج ماهه منتهی به ۱۷ شهریور امسال به ترتیب ۵۴۹، ۵۲۱ و ۵۴۴ همت بوده، در حالی که این رقم در چهار ماهه منتهی به این زمان به ترتیب ۵۴۱، ۵۱۰ و ۵۳۰ همت برآورد شده است. وی افزود: میانگین ارزش بازار فملی، فولاد مبارکه و هلدینگ خلیج فارس در سه ماهه منتهی به ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ به ترتیب ۵۳۹، ۵۰۳ و ۵۲۶ بوده و در دو ماهه منتهی به این زمان فملی و هلدینگ خلیج فارس دارای میانگین ارزش بازار تقریبا مساوی و به ارزش ۵۳۲ همت بودند و فقط در یک ماهه منتهی به این زمان این رتبه جابه جا شده است.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس تصریح کرد: در حال حاضر شرکت ملی صنایع مس ایران یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در بازار سرمایه ایران با تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن کاتد است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مهم‌ترین طرح‌های توسعه شرکت اشاره کرد و گفت: ساخت کارخانه تغلیظ دره زار با تولید سالانه ۱۴۳ هزار تن کنسانتره مس با عیار ۲۶ درصد در مجتمع مس سرچشمه که تا پایان سال گذشته بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داشته و فاز‌های ۳ و ۴ کارخانه تغلیظ سرچشمه با تولید سالانه ۶۷۶ هزار تن کنسانتره مس (هر فاز ۳۳۸ هزار تن در سال) با عیار متوسط ۲۲ درصد و ۱۲ هزار و ۱۰۰ تن کنسانتره مولیبدن (هر فاز ۶۰۵۰ تن در سال) با عیار ۵۴ درصد از جمله این طرح هاست.

زه‌تابیان، پروژه‌های دیگر از جمله پروژه ریخته‌گری با تولید سالانه ۱۳۰ هزار تن مفتول مسی ۸ میلیمتری، احداث کارخانه تغلیظ مس چاه فیروزه با تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن کنسانتره مس، احداث کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد با تولید سالانه ۳۶ هزار تن کنسانتره مس، احداث کارخانه تغلیظ فاز ۲ و پایلوت پلنت مجتمع مس میدوک با تولید سالانه ۱۵۵ هزارتن کنسانتره مس و ساخت کارخانه تغلیظ فاز ۳ مجتمع مس میدوک با تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن کنسانتره مس با عیار ۲۲ درصد را یادآور شد و اظهار کرد: احداث کارخانه آهک خاتون آباد با تولید سالانه ۱۴۷ هزار تن آهک پخته و تولید سالانه ۲۸ هزار تن آهک هیدراته، احداث کارخانجات کاتد سونگون با تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن مس کاتدی، احداث کارخانه تغلیظ فاز ۳ سونگون با تولید سالانه کنسانتره مس به میزان ۴۵۰ هزار تن با عیار ۲۴.۸ درصد و کنسانتره مولیبدن به میزان ۳۵۰۰ تن در سال و همچنین احداث کارخانه تولید اسید فسفریک بندرعباس با تولید سالانه ۳۶۰ هزار تن اسید فسفریک از دیگر طرح‌ها و پروژه‌ها به شمار می‌رود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر