کد خبر: ۵۰۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹

آموزش در بیمه ایران باید به سمت آموزش‌های مهارت محور حرکت کند

سید محمد ناصر مبرقعی سرپرست شرکت سهامی بیمه ایران در همایش تربیت مدرس بیمه‌های حوادث و زندگی بر توسعه آموزش‌های مهارت محور تاکید کرد.
آموزش در بیمه ایران باید به سمت آموزش‌های مهارت محور حرکت کند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :مبرقعی با خاطرنشان کردن این موضوع که وقت زیادی برای افزایش توانمندی برای حضور موثر در بازار نداریم، گفت: باید وقت را غیمنت بشماریم. سرعت تغییرات پیرامون ما به قدری زیاداست که اگر بخواهیم به آموزش‌های معمول اکتفا کنیم از تحولات بازار عقب خواهیم ماند و نخواهیم توانست با نیاز‌های آموزشی روز منطبق شویم.
عضو هیات مدیره بیمه ایران افزود: به دلیل اهمیت مقوله آموزش و بیمه‌های زندگی و همچنین تکریم مقام همکاران نماینده در این جلسه حاضر شدم و اعتقاد دارم اگر در بیمه ایران قرار باشد اتفاقی رخ بدهد که آوازه تجاری و نام بیمه ایران بالاتر برود و اگر انتظار تحول اساسی در بیمه ایران داریم خاستگاه آن آموزش و تحول در این فرآیند است و یقین دارم این تغییر از هیچ جایی به غیر از آموزش شروع نخواهد شد. امیدوارم بازدهی همایش‌های آموزشی به گونه‌ای باشد که در فاصله زمانی کم بتوانیم نتایج آن را به طور مشهود در آمار و ارقام و جبران سهم از بازار، ببینیم.
مبرقعی با بیان اینکه موضوع آموزش باید در تمام سطوح شرکت عملیاتی شود یادآورشد: باید در آموزش به مهارت‌های انسانی و ابعاد روانشناختی حرفه بیمه گری بیشتر توجه کنیم. با این مهارت‌ها میتوانیم مخاطب را اقناع کنیم و التیام دهیم. اعتقاد دارم صرفا با پرداخت عادلانه و منصفانه خسارت، تعهدات ما کامل نشده است و باید به این موضوع بیاندیشیم که آیا بیمه گزار با اقناع و رضایت از نزد ما بیرون رفته است یا خیر؟ آموزش باید هم توان حرفه‌ای ما و هم قابلیت‌ها و مهارت‌های انسانی را افزایش دهد.
سرپرست بیمه ایران در ادامه با اشاره به تاکید وزیر امور اقتصادی و دارایی و مصوبه مجمع صاحبان سهام بیمه ایران در مورد بیمه‌های زندگی تصریح کرد: از همکاران و نمایندگان درخواست دارم برای بیمه‌های زندگی سنگ تمام بگذارید. فروش بیمه‌های زندگی علاوه بر کنترل ریسک نقدینگی شرکت به پایداری فضای کسب و کار، امید به فعالیت بیشتر و نیز اثبات توانمندی به فروش همه رشته‌های بیمه‌ای در خانواده بزرگ بیمه ایران منتهی می‌شود و تاکید دکتر همتی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی نیز بر تمرکز بر افزایش سهم بیمه‌های زندگی است.
به گزارش روابط عمومی بیمه ایران، همایش دو روزه تربیت مدرس بیمه‌های زندگی، با مشارکت اداره کل آموزش و پژوهش و معاونت بیمه‌های زندگی و حضور تعدادی از مدیران کل ستادی در محل باشگاه فرهنگی بیمه ایران برگزار می‌شود.
از اهداف این همایش آموزش عالی همکاران در استان‌های کشور با هدف تربیت مدرس در بیمه‌های زندگی و حوادث می‌باشد.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر