کد خبر: ۵۰۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹

آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری رایتل در ۴ شهر از استان آذربایجان شرقی

در ادامه پروژه توسعه فیبرنوری رایتل در شهر‌های مختلف کشور، عملیات اجرایی این پروژه در شهر‌های مبارک‌شهر، مهربان، شربیان و ملکان از توابع استان آذربایجان شرقی آغاز شد.
آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری رایتل در ۴ شهر از استان آذربایجان شرقی

به گزارش  مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی رایتل :در ادامه عملیات اجرایی توسعه زیرساخت فیبرنوری در استان آذربایجان شرقی، پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌های رایتل (FTTx)، در ۴ شهر جدید از استان آذربایجان شرقی، آغاز به کار کرد.

بر همین اساس، پروژه‌های فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌های رایتل (FTTx) در شهر مبارک‌شهر با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان، در شهر مهربان ۱۲ میلیارد، در شهر شربیان ۷ میلیارد و در شهر ملکان با ۳۰ میلیارد تومان آغاز شده است. پس از طی عملیات حفاری و سایر مراحل عملیات اجرایی، مردم و کسب‌وکار‌ها می‌توانند با ارائه درخواست، از اینترنت پرسرعت فیبرنوری رایتل در این سه شهر، بهره‌مند شوند.

گفتنی‌است، این میزان فیبرکشی در ۴ شهر ذکر شده، جمعیتی بالغ بر هزار و سیصد خانوار را در مبارک‌شهر، هزار و هشتصد خانوار را در شهر مهربان و هزار و پانصد خانوار را در شهر شربیان و ۸ هزار و چهارصد خانوار را در شهر ملکان از توابع استان آذربایجان شرقی تحت پوشش اینترنت پرسرعت فیبرنوری قرار می‌دهد. همچنین زیرساخت فیبرنوری شرکت رایتل در میانه نیز در حال تکمیل بوده و پروژه مرتبط در این شهر در مراحل انتهایی خود قرار دارد.

برچسب ها: رایتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم
فرزندان سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، به رعایت تمام اصول حفاظتی توسط پدرش اشاره کرد اظهارات خانواده سردار حاجی زاده به نوعی رد ادعای ردیابی فرمانده هوا و فضای سپاه از طریق اپلیکیشن‌های هوشمند تلفن همراه را نشان می‌دهد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
صفحه خبر بالای تصاویر