کد خبر: ۵۰۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹

بهره مندی روزانه بیش از دو هزار نفر از وام قرض الحسنه بانک ملی ایران

بانک ملی ایران سهم عمده و نقش قابل توجهی در پرداخت وام‌های قرض الحسنه به مشتریان، متقاضیان و خانواده‌های واجد شرایط در شبکه بانکی برعهده دارد.
بهره مندی روزانه بیش از دو هزار نفر از وام قرض الحسنه بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این بانک طی شش ماه نخست امسال در مجموع تعداد ۴۳۲ هزار و ۷۶۹ فقره وام قرض الحسنه به ارزش حدود ۴۷۸ هزار و ۷۷ میلیارد ریال با کمترین کارمزد به مشتریان و متقاضیان واجد شرایط پرداخت کرده است.

بر این اساس، با احتساب تعداد فقره تسهیلات اعطایی، شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور به طور متوسط دو هزار و ۴۰۰ فقره وام قرض الحسنه در هر روز طی مدت مذکور به مشتریان و متقاضیان پرداخت کرده است.

بانک ملی ایران نیز وام قرض الحسنه ازدواج را از ابتدای فروردین تا پایان شهریور ماه امسال به ۳۷ هزار و ۳۶۷ متقاضی به ارزش بیش از ۱۲۵ هزار و ۵۲۸ میلیارد ریال پرداخت کرده است که به طور متوسط روزانه در این مدت ۲۰۷ جوان ایرانی با وام ازدواج بانک ملی ایران به خانه بخت رفتند.

همچنین در شعب بانک ملی ایران پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری طی این مدت نیز از رقم ۲۹ هزار و ۹۴۴ میلیارد ریال فراتر رفته است.

این بانک افزون بر این در این مدت، تعداد ۲۱ هزار و ۶۱۴ فقره تسهیلات خود اشتغالی و مشاغل خانگی به افراد تحت پوشش و گروه‌های هدف سازمان‌های حمایتی و صاحبان مشاغل مورد حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد برکت، اشتغال زندانیان، شرکت‌های دانش بنیان و سایر پرداخت کرده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر