کد خبر: ۵۰۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲

سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی و سرپرست امور مجلس بانک ملی ایران معرفی شدند

طی مراسمی با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران، سرپرست‌های جدید اداره کل روابط عمومی و امور مجلس بانک معرفی شدند.
سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی و سرپرست امور مجلس بانک ملی ایران معرفی شدند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:دکتر نجارزاده طی مراسمی «داریوش سهرابی را به عنوان سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی» و «غلامرضا مرحبا را به عنوان سرپرست امور مجلس» منصوب کرد و در ادامه ضمن تبریک اعیاد گذشته و هفته دفاع مقدس، از تغییرات اساسی و دستورالعمل‌های جدید در ساختار مدیریتی بانک در راستای تحقق اهداف بانک خبرداد.

وی با بیان این که تغییرات جدید در راستای تلاش‌های مضاعف و آماده شدن بانک برای ارائه فصل جدیدی از خدمات خواهد بود، گفت: لزوم نگاه‌های جدید در ساختار مدیریتی بانک در راستای دستیابی آسانتر و سریعتر به اهداف بانک است.

دکتر نجارزاده با بیان این که تغییرات ایجاد شده در ساختار سازمانی جدید به منظور شتاب گیری اهداف بانک است، گفت: از اهداف اصلی بانک ملی ایران رضایت عموم مردم و برطرف کردن نیاز مشتریان است و این اهداف امسال با تلاش مضاعف محقق خواهد شد.

وی با بیان این که در دوره حضور فرشاد شهیدزاده سرپرست سابق امور مجلس شاهد توفیقات و دستاورد‌های خوبی بودیم و بانک کمترین چالش و مشکلات را به خود دید، گفت: در این دوره بانک توانست با تکیه بر تلاش‌ها و زحمات، ۲۵ همت افزایش سرمایه دهد.

مدیرعامل بانک ملی ایران در این مراسم با اشاره به جاری ساختن رویکرد‌های جدید بانک ملی ایران در عرصه بانکداری، اظهار کرد: بانک ملی ایران در سال جاری با برنامه‌های مدون و دقیق برای رسیدن به اهداف خود تلاش مضاعف خواهد کرد.

دکتر نجارزاده همچنین در ادامه با تقدیر و تشکر از خدمات و تلاش‌های بی وقفه رئیس سابق اداره کل روابط عمومی گفت: از دو سال اخیر بانک ملی دوران درخشانی را در روابط عمومی به خود دید و توانست محصولات بانک را در سطح رسانه‌های مختلف به گونه‌ای جدید معرفی کند.

وی با تاکید بر این که باید با اصلاح ساختار و رویه‌های بانک، چابکی لازم برای توسعه بانک را ایجاد کنیم، گفت: امیدواریم با مسئولان جدید و همچنین با هم افزایی نیرو‌ها و استفاده بهینه از منابع، سهم بازار بانک در شبکه بانکی در تمامی امور بیش از پیش افزایش یابد.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین با تاکید بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داریوش سهرابی سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی اظهارداشت: بانک در دوران مسئولیت وی بی شک به دستاورد‌های خوب و مطلوبی خواهد رسید.

وی با بیان این که سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی سالهاست که در حوزه خبر، رسانه و روابط عمومی از صاحب نظران و اساتید این حوزه هستند، گفت: بدون شک با حضور وی در این مسئولیت، بانک فصل جدیدی از ارائه و معرفی محصولات و خدمات بانک را تجربه خواهد کرد.

نصرت اله شهبازی قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران نیز در این مراسم ضمن اهمیت عملکرد اداره کل روابط عمومی، بر توانمندی مسئولیت‌های جدید در بانک تاکید کرد.

عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این مراسم طی سخنانی با توجه به توانمندی‌های هر دو مسئول جدید گفت: با توجه به این که بانک ملی ایران در شبکه بانکی و اقتصاد کشور پیشرو و پیشتاز است انتظار داریم که با توجه به سابقه و پیشینه مدیریت هر دو مسئول جدید شاهد تحولات خوبی باشیم.

در این مراسم همچنین مسئولان جدید نیز دیدگاه‌های خود را به منظور پیشبرد اهداف بانک مطرح کردند.

داریوش سهرابی سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی بانک ملی ایران در ادامه این مراسم ضمن تشریح برنامه خود برای تصدی ریاست این اداره کل گفت: کار تیمی برای پیشبرد امور و نیل به اهداف بانک، ضروری است.

وی افزود: در دنیای دیجیتال برای پیشی گرفتن از رقبا باید محصولات و خدمات بانک را از مسیر‌های جدید به سرعت و به موقع به دست مشتریان برسانیم.

سرپرست جدید امور مجلس بانک ملی ایران نیز در این مراسم گفت: امیدوارم باعملکردمان بتوانیم اعتماد مشتریان را بیش از پیش به بانک جلب کنیم.

رئیس اسبق اداره کل روابط عمومی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد دوران مسئولیت خود ارائه کرد.

گفتنی است فرشاد شهید زاده در سمت مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی فعالیت خود را در بانک ادامه خواهد داد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر